Fotbal intern

Becali s-a supărat pe Gnohere după Dinamo – FCSB 1-1: „M-a dezamăgit într-un fel”

12.11.2018 | 12:51
Becali sa suparat pe Gnohere dupa Dinamo  FCSB 11 Ma dezamagit intrun fel

Dinamo – FCSB s-a terminat 1-1, reprezentând cel de-al treilea egal dintre cele două mari rivale în 2018. Speranțele roș-albaștrilor la o victorie s-au diminuat încă din minutul 52, atunci când Harlem Gnohere a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault dur asupra lui Armando Cooper.

Gigi Becali a declarat că este dezamăgit de atacantul francez, considerând că eliminarea a fost una corectă. În același timp, Becali a declarat că Moruțan n-ar fi trebuit să încerce să dribleze pe un asemenea gazon, de la el pornind faza care a dus la penalty-ul din care Dinamo a marcat.

Becali s-a supărat pe Gnohere după Dinamo – FCSB 1-1

„Într-un fel, Gnohere m-a dezamăgit. Nu avea de ce să facă asta. A fost lovitură clară și aveam nevoie de el în următoarele meciuri. Istvan era acoperit de regulament. A fost cu intenție.

Nu cred că e recidivă la Planic. Vorbim despre fundași atunci când încep transferurile, nu acum. Noi am luat un gol pe driblingul lui Moruțan. Nu poți să driblezi pe terenul acela” – a spus Gigi Becali la o televiziune de sport.

Nu a fost impresionat de scenografia „câinilor”

Becali nu a fost impresionat de scenografia „câinilor”, nevăzând-o drept un gest de patriotism. Patronul de la FCSB a recunoscut însă că suporterii lui Dinamo sunt educați, însă consideră că scenografia a fost făcută doar pentru a impresiona, nu din patriotism față de țară.

„Patriotismul e în dragoste de țară, nu în mesaje false. Nu sunt ei așa iubitori de țară. E foarte bine că au făcut, dar nu cred că-i interesează pe ei. Ce legătură avea meciul ăsta cu Carpații? E adevărat că ăștia de la Dinamo sunt băieți deștepți, băieți citiți. Provin din familii bune, dar aici cred că e vorba doar de teribilism”

FCSB e pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte strânse în 15 etape.