Fotbal international

Junior Firpo s-a accidentat și ratează meciul Barcelona – Inter. A suferit o leziune musculară și iese din calculele lui Valverde

02.10.2019 | 19:55
Junior Firpo sa accidentat si rateaza meciul Barcelona  Inter A suferit o leziune musculara si iese din calculele lui Valverde
ADVERTISEMENT

Junior Firpo s-a accidentat la antrenament oficial susținut de Barcelona înaintea meciului cu Inter Milano, iar fotbalistul în vârstă de 23 de ani cotat de site-urile de specialitate la 25 de milioane de euro ratează duelul care are loc în grupele Champions League.

Junior Firpo s-a accidentat și ratează meciul Barcelona – Inter

FC Barcelona primește vizita celor de la Inter Milano azi, de la ora 22.00,  pe Camp Nou, în Grupa F din Champions League, iar antrenorul Ernesto Valverde nu se va putea baza pe serviciile lui Junior Firpo în meciul jucat de catalani împotriva formației din Serie A.

ADVERTISEMENT

”La sfârşitul antrenamentelor de marţi, jucătorul Junior Firpo, a semnalat un disconfort la muşchiul piciorului drept. Rezultatele analizelor efectuate azi au arătat că Firpo suferă de o leziune musculară la tendoanele piciorului. Jucătorul nu va juca în partida de azi, cu Inter Milano”, este anunțul făcut de Barcelona.

Ernesto Valverde într-o conferință de presă susținută înaintea meciului Dortmund - Barcelona. Sursă foto: hepta.ro
Ernesto Valverde într-o conferință de presă susținută înaintea meciului Dortmund – Barcelona. Sursă foto: hepta.ro

Probleme pentru Valverde înaintea meciului cu Inter Milano

Mundo Deportivo anunță că Valverde va miza pe Nelson Semedo ca fundaș stânga în meciul cu Inter Milano, după ce s-a accidentat și Jordi Alda, iar Sergi Roberto va fi folosit pe flancul drept. De partea cealaltă, Leo Messi și-a revenit după accidentarea suferită în meicul cu Villarreal și va juca împotriva italienilor.

ADVERTISEMENT

Lista jucătorilor convocați de Valverde pentru Barcelona – Inter Milano: Ter Stegen (1), Semedo (2), Piqué (3), Rakitic (4), Sergio (5), Tofibo (6), Arthur 88), Luis Suárez (9), Messi (10), Dembélé (11), Neto (13), Lenglet (15), Wague (16), Griezmann (17), Aleñá (19), Sergi Roberto (20), De Jong (21), Arturo Vidal (22), Junior (24) y Carles Pérez (27).

Barcelona și Inter Milano fac parte din Grupa F, acolo unde se mai află și Dortmund și Slavia Praga, echipa la care este legitimat Nicolae Stanciu.  Cehii au remizat cu Inter în etapa precedentă, scor 1-1, iar duelul dintre catalani și Dortmund s-a terminat 0-0.

Clasamentul din Grupa F din Champions League:

  1. Slavia Praga – 1 punct
  2. Inter Milano – 1 punct
  3. Barcelona – 1 punct
  4. Dortmund – 1 punct