Fotbal international

Juventus a demarat operațiunea Joao Felix. Șefii torinezilor s-au întâlnit cu agentul lui Ronaldo și al lui Joao Felix

15.04.2019 | 16:47
Juventus a demarat operatiunea Joao Felix Sefii torinezilor sau intalnit cu agentul lui Ronaldo si al lui Joao Felix

Juventus a demarat operațiunea Joao Felix. Șefii torinezilor s-au întâlnit cu Jorge Mendes, cel care este și agentul lui Cristiano Ronaldo și a lui Joao Felix. Obiectivul este clar. Perla celor de la Benfica Lisabona trebuie adusă acum, în vară, lângă Cristiano Ronaldo, care este idolul său. Joao Felix a explodat pur și simplu în acest campionat, mai precis în ultimele luni, reușind 16 goluri și 9 pase decisive.

Juventus a demarat operațiunea Joao Felix. Torinezii renunță la un nume mare din lot pentru portughez

Este un jucător cu calități certe pentru a ajunge repede un nume mare în fotbalul european. Se bat pe el Real Madrid, Manchester United, Barcelona, Manchester City și Juventus, însă cele mai mari șanse le au torinezii, datorită excelentei relații pe care o are campioana Italiei cu factorul numărul unu al operațiunii, Jorge Mendes.

Și Cristiano Ronaldo s-a declarat deosebit de încântat de a-l avea alături pe noul puști minune al fotbalului portughez, iar starul lui Juventus a promis că își va sprijini compatriotul pentru a se integra cât mai repede la noua sa echipă. Pentru a-i face loc lui Joao Felix devine tot mai limpede că se va renunța la argentnianul Paulo Dybala, pe care Bayern Munchen îl dorește insistent.

Joao Felix are clauză de eliberare de 120 de milioane euro, dar Benfica vrea să îi facă un nou contract si sa o ridce la 200 de milioane
Joao Felix are clauză de eliberare de 120 de milioane euro, dar Benfica vrea să îi facă un nou contract si sa o ridce la 200 de milioane

Benfica vrea să îi mărească acum clauza de eliberare

Benfica știe că are în curte un diamant și că nu îl va putea păstra. Însă dorește să facă afacerea vieții cu acest jucător. El are acum o clauză de eliberare în valoare de 120 de milioane, o sumă accesibilă tuturor marilor cluburi care sunt interesate de transferul său. Portughezii știu bine acest lucru și vor să joace o carte îndrăzneață, care să le aducă și mai mulți bani.

Benfica vrea să îi prelungească actualul contract jucătorului, până în vara lui 2024, dar evident doar cu intenția de a mări clauza de eliberare la 200 de milioane. Jorge Mendes a intrat pe fir și a blocat această mișcare în modul cel mai simplu, determinându-l pe Joao Felix să nu accepte nici o prelungire de contract. Mendes i-a spus că viitorul său este la Juventus, unde va cunoaște foarte multe satisfacții și ca trofee câștigate și ca bani.