Fotbal international

Juventus – Bologna 2-0. Ronaldo a terminat meciul cu o pasă de gol. Video

26.09.2018 | 23:23
Juventus  Bologna 20 Ronaldo a terminat meciul cu o pasa de gol Video

După un start perfect de sezon, în care a obținut cinci victorii din tot atâtea meciuri jucate, Juventus a bifat un nou succes, de această dată în fața Bolognei. Integralist, Ronaldo a încheiat meciul cu o pasă de gol.

Partida jucată miercuri seara a fost la discreția gazdelor, care au deschis scorul în minutul 12 prin Dybala. Patru minute mai târziu, Matuidi a înscris din assist-ul lui Ronaldo.


Min. 16 – GOOOOL JUVENTUS! Înscrie și campionul mondial Blaise Matuidi din pasa lui Cristiano

Min. 12 – GOOOOL JUVENTUS! Dybala deschide scorul

Min. 1 – A început meciul

UPDATE 21:20. Echipele de start. Juventus a trecut la un sistem cu cinci mijlocași și doi atacanți

echipe de start juventus bologna
echipe de start juventus bologna

Juventus – Bologna live video de la ora 22:00

Pe lângă cele cinci victorii din campionatul Italiei, Juventus a bifat un succes important și în grupele Ligii Campionilor. S-a impus cu 2-0 în prima rundă pe terenul Valenciei, partidă în care Cristiano Ronaldo a văzut cartonașul roșu pentru prima dată în carieră în Champions League. Ambele goluri ale torinezilor au fost marcate din penalty de Miralem Pjanic.

În Serie A, Juventus le-a învins pe Chievo, Parma, Lazio, Sassuolo și Frosinone. Nu toate aceste victorii au venit ușor. Juve s-a chinuit atât în duelurile câștigate la limită cu Chievo (3-2) și cu Parma (2-1), cât și în victoria la handicap venită în precedenta rundă cu Frosinone, scor 2-0. Torinezii au așteptat 81 de minute ca să deschidă scorul în acest meci, iar reușita a purtat semnătura lui Ronaldo. Lusitanul are trei goluri marcate în tricoul lui Juventus, precedentele două venind în duelul cu Sassuolo de pe teren propriu, scor 2-1.

Bologna nu este un adversar de temut, dar vine după o victorie cu totul neașteptată. După patru etape în care a luat un singur punct și nu a marcat nici măcar un gol. Bologna a învins-o cu 2-0 acasă pe AS Roma, una dintre pretendentele la top 4.

Cu Juventus, povestea stă altfel. Bologna n-a mai învins acest adversar din 2011, când se impunea chiar la Torino. De atunci a mai jucat 13 partide și în niciuna dintre ele n-a reușit să se impună, pe majoritatea pierzându-le. Juventus a înscris șase goluri în ultimele sale două meciuri cu Bologna.