Fotbal international

Video. Ronaldo, show la Torino! Real Madrid, aproape de semifinale

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului în partida pe care Real Madrid a câştigat-o în deplasare cu Juventus Torino, în prima manşă a sferturilor de finală ale Champions League. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!
03.04.2018 | 23:35
Video Ronaldo show la Torino Real Madrid aproape de semifinale

UPDATE, ora 23:35 / Real Madrid este cu un pas în semifinalele Champions League după victoria cu 3-0 de la Torino – vezi aici golurile. Campioana Europei a avut în Cristiano Ronaldo un adevărat erou. Returul este doar o formalitate pentru ”galactici”, deşi îl vor avea suspendat pe Sergio Ramos.


UPDATE, ora 20:35 / Se ştiu echipele de start.

Juventus: Buffon – De Sciglio, Barzagli, Chiellini, Asamoah – Douglas Costa, Khedira, Bentancur, Alex Sandro – Dybala, Higuain.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modric – Isco, Benzema, Ronaldo.


UPDATE, ora 18:05 / Primarul oraşului Torino, Chiara Appendino, a vizitat delegaţia celor de la real Madrid la hotel. Ea a fost întâmpinată de preşedintele Florentino Perez şi de antrenorul Zinedine Zidane şi s-a salutat cu jucătorii formaţiei spaniole. Chiara Appedino a primit un tricou al lui Cristiano Ronaldo semnat de starul portughez.


Juventus – Real Madrid LIVE STREAM Champions League. Meci aşteptat cu un interes enorm la Torino. Biletele au fost epuizate încă din primele zile după tragerea la sorţi. Toată suflarea bianconeră nu visează decât momentul revanşei după acel 4-1 pentru Real din finala precedentei ediţii, în care la pauză tabela indica egalitate, dar a urmat o a doua repriză de coşmar pentru oamenii lui Max Allegri.

Juventus – Real Madrid LIVE STREAM Champions League. Oaspeţii au dubii doar în privinţa fundaşului Nacho, în rest tot lotul e valid şi Zinedine Zidane, el însuşi câştigător a mai multor trofee ca jucător în tricoul lui Juventus, poate alege cea mai bună formulă de joc. Nu la fel este şi pentru omologul Max Allegri. Acesta are doi jucători suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Bernardeschi, Mandzukic şi Alex Sandro au probleme medicale şi sunt şanse mici să poată fi folosiţi.

Juventus – Real Madrid LIVE STREAM Champions League. Bale, din nou rezervă?

Juventus – Real Madrid LIVE STREAM Champions League. Fundaşul central al gazdelor, Giorgio Chiellini, spune că va fi un alt meci, pentru că acum echipa sa a învăţat lecţia după finala de la Cardiff, dar recunoaşte că în faţa lui Cristiano Ronaldo singurul lucru pe care îl poţi face este să îi admiri clasa şi execuţiile, pentru că este un adevărat fuoriclasse. La Torino va fi un mare examen pentru Zidane, pentru că nu a fost niciodată eliminat cu Real în Champions League.

Juventus – Real Madrid LIVE STREAM Champions League. Dacă la Real Madrid este clar că omul cheie este Cristiano Ronaldo, responsabilul cu recordurile în Champions League, Juve îşi leagă toate speranţele de o prestaţie de top a lui Paulo Dybala. Allegri a spus că dacă Real îl are pe portughez Juve va răspunde cu magia lui Dybala şi cu şiretenia lui Higuain. După cum scrie Marca galezul Bale va fi iar pe bancă, preferat lângă Ronaldo şi Benzema fiind Marco Asensio.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi