Fotbal international

CITIZEN Kane: ”Trădătorul” care face SENZAŢIE în Premier League!

”Harry Kane va deveni în curînd liderul naţionalei de fotbal a Angliei”, scria în urmă cu cîteva zile Danny Mills, fostul internaţional englez. Se întîmpla chiar înainte de derby-ul...
11.02.2015 | 00:07
CITIZEN Kane Tradatorul care face SENZATIE in Premier League

”Harry Kane va deveni în curînd liderul naţionalei de fotbal a Angliei”, scria în urmă cu cîteva zile Danny Mills, fostul internaţional englez. Se întîmpla chiar înainte de derby-ul Tottenham – Arsenal 2-1. Mills n-a vorbit prostii pentru că Harry Kane a marcat ambele goluri ale lui Tottenham şi a fost de departe cel mai bun om de pe teren. Mai mult de atît, Kane a marcat un gol şi-n meciul cu Liverpool, reuşind o preluare demnă de marii fotbalişti ai lumii. Presa din Anglia a luat foc zilele următoare. O parte din ea au încercat să-l denigreze, iar o parte l-a adulat. La cîteva ore după cele două goluri marcate de Harry Kane, mirror.co.uk a lansat un articol în care îl prezenta pe Harry Kane în tricoul lui Arsenal. Se întîmpla în anul 2004, cînd englezul avea doar 10 ani şi avea părul vopsit roşu după idolul său din acea vreme – Fredik ljungberg! Fanii lui Tottenham n-au muşcat momeala presei şi şi-au declarat dragostea faţă de Kane: ”Harry Kane este unul de-al nostru”, au scris fanii lui Tottenham pe reţelele de socializare. La doar 11 ani, Harry Kane a ajuns în curtea lui Tottenham, iar de atunci a fost numai sub patronatul londonezilor.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE KANE ÎN MECIUL CU LIVERPOOL – TOTTENHAM 3-2

Real Madrid pregăteşte o ofertă pentru el!

Alte publicaţii de pe insulă au dezvăluit faptul că Harry Kane este urmărit de mai mult timp de cei mai iscusiţi scouteri ai lui Real Madrid. Chiar la meciul cu Arsenal din weekend, doi reprezentaţi ai clubului Real Madrid au fost pe ”White Hart Lane” pentru a-l urmări la treabă pe atacantul în vîrstă de 21 de ani. Englezii mai scriu că un transfer ar putea fi efectuat chiar în această vară. Real şi Tottenham au un pact de colaborare, care a facilitat şi transferul lui Gareth Bale la Madrid. Harry Kane este cotat doar la 3.000.000 de euro de site-ul transfermarkt.de. Puţin cam subevaluat… Tottenham n-are de gînd nici să ia în calcul o ofertă mai mică de 40.000.000 de euro în schimbul ”perlei” sale. Kane este un om foarte important în agrenajul lui ”Spurs”. Acesta e golgheterul echipei, cu 21 goluri marcate în sezonul 2014 / 2015.

Cea mai rapidă accesiune dintre fotbalişti englezi

Pînă în urmă cu jumătate de an, Harry Kane era un fotbalist obscur din Anglia. Proprii suporteri ai lui Tottenham erau mai familiarizaţi cu Vlad Vhiricheş decît cu Harry Kane. Atacantul în vîrstă de 21 de ani a avut cea mai mare accesiuni în istoria fotbalului englez, după cum scriu ziarele de acolo. ”Este o combinaţie de talent cu o intelifenţă remarcabilă”, scriu englezii, care îl aseamănă cu marele Jürgen Klinsmann, fost fotbalist şi el la Tottenham. Ceea ce amiră foarte mult antrenorii lui Tottenham la Kane este maturitatea sa excepţională. Un puşti de doar 21 de ani care se gîndeşte doar la fotbal. ”Este un număr 10 în devenire. În anii ce vor urma, va coborî în linia mediană să orchestreze atacurile”, spune un fost antrenor al lui Kane.

Tags: