Fotbal international

Kepa, portarul de 75 de milioane de lire al lui Chelsea, nu a vrut să iasă de pe teren! Video! Maurizio Sarri a făcut o criză de nervi

24.02.2019 | 21:24
Kepa portarul de 75 de milioane de lire al lui Chelsea nu a vrut sa iasa de pe teren Video Maurizio Sarri a facut o criza de nervi

Kepa Arrizabalaga, portarul de 75 de milioane de lire al lui Chelsea, nu a vrut să iasă de pe teren în meciul cu Manchester City. În minutele de prelungire ale finalei Cupei Ligii Angliei, Maurizio Sarri a vrut să-l schimbe pe spaniol cu Willy Caballero, însă ibericul nu a vrut să părăsească terenul.

În minutul 120, Maurizio Sarri a vrut să-l înlocuiască pe Kepa Arrizabalaga cu Willy Caballero. Portarul spaniol a făcut semne că nu vrea să iasă, chiar dacă antrenorul italian îi făcea semne că trebuie să părăsească terenul. După câteva secunde de confuzie, Jonathan Moss, arbitrul partidei, i-a transmis lui Maurizio Sarri că nu poate să-l oblige pe portar să accepte schimbarea.

Maurizio Sarri a plecat de pe bancă după ce Kepa nu a acceptat schimbarea în Chelsea – Manchester City

Maurizio Sarri s-a enervat după ce Kepa Arrizabalaga nu a vrut să iasă de pe teren în prelungirile meciului Chelsea – Manchester City, finala Cupei Ligii Angliei. Antrenorul italian a făcut o criză de nervi şi a început să ţipe pe marginea terenului, după care a plecat la vestiare. Kepa a fost transferat de Chelsea de la Athletic Bilbao în vara anului trecut, englezii plătind 75 de milioane de lire pentru a-l aduce.

Scenele de pe “Wembley” sunt o confirmare a faptului că între vestiar şi Maurizio Sarri s-a produs o ruptură iremediabilă. Mai mult decât atât, presa din Anglia a scris în ultimele zile că Roman Abramovici vrea să-l dea afară pe antrenorul italian, iar una dintre variantele de înlocuire este Zinedine Zidane“Este o umilinţă pentru Sarri. Un gest urât pentru Kepa”, “Nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea. Este o ruşine pentru fotbal”, “Nu-l suport pe Sarri, dar Kepa ar trebui să fie dat afară acum”, “Kepa trebuie să plece. E mizerabil ce a făcut” sau “Nu pot să cred ce văd. Kepa nu vrea să iasă de pe teren, iar Sarri ţipă ca nebunul pe margine. Circ total”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter.