Sport

Exclusiv. Keşeru, ofertă uriaşă de la Colorado Rapids. Toate detaliile

Claudiu Keşeru a intrat în ultimele luni de contract cu Ludogoreţ Razgrad, iar FANATIK.RO a aflat ce super ofertă are atacantul român.
25.01.2018 | 17:00
Exclusiv Keseru oferta uriasa de la Colorado Rapids Toate detaliile

Contractul lui Claudiu Keşeru cu Ludogoreţ Razgrad pe 30 iunie 2018, iar atacantul român în vârstă de 31 de ani nu duce lipsă de oferte. Pe lista echipelor care au luat deja legătura cu fostul jucător al Stelei se află şi Colorado Rapids.

FANATIK.RO a aflat că Claudiu Keşeru a fost contactat de impresarul delegat de Colorado Rapids pentru a negocia un viitor transfer al său în SUA, iar oferta făcută de americani este uluitoare. Internaţionalul român ar urma să încaseze un salariu 1.100.000 de dolari brut dacă ar accepta să semneze cu cei de la Colorado. Ceea ce înseamnă că fostul stelisit ar rămâne cu 780.000 de dolari pe an. 

Oferta nu l-a impresionat pe Keşeru

Mai mult, cei de la Colorado Rapids i-au promis că îi vor pune la dispoziţie o casă, maşină şi mai multe bilete de avion dus – întors pentru el şi familia lui. Se pare că oferta venită de la Colorado Rapids nu l-a impresionat pe internaţionalul român. 

Americanii i-au dat timp de gândire

Conform informaţiilor FANATIK.RO, Claudiu Keşeru le-a cerut americanilor un timp de gândire, dar aceştia i-au transmis că-l pot aştepta până la finalul lunii ianuarie, deoarece campionatul în America va începe pe 20 februarie, iar ei au nevoie de un atacant cât mai repede.

400.000 de euro pentru Ludogoreţ

Cei de la Colorado Rapids le-au făcut şi două oferte bulgarilor de la Ludogoreţ Razgrad. Prima ofertă a fost de 300.000 de euro, iar cea de-a doua de 400.000 de euro, iar campioana Bulgariei este dispusă să accepte propunerea americanilor, toate acestea pentru a nu-l pierde liber pe Claudiu Keşeru.

4.000.000 de euro este cota lui Claudiu Keşeru, conform transfermarkt.com

28 de meciuri, 12 goluri şi 9 pase decisive are Keşeru pentru Ludogoreţ, în sezonul 2017-2018, în toate competiţiile