News

KFC a deschis primul restaurant ”verde”! Puiul pe bază de plante a fost vândut imediat!

28.08.2019 | 16:10
KFC a deschis primul restaurant verde Puiul pe baza de plante a fost vandut imediat
ADVERTISEMENT

KFC, unul dintre cele mai mari lanțuri de fast food din întreaga lume le-a pregătit o surpriză de proporții clienților săi. Mai exact, franciza și-a adăugat de curând în portofoliu primul restaurant „verde”, dedicat celor care vor să urmeze un regim de viață sănătos, bucurându-se în continuare de produsele preferate, iar succesul a fost unul de-a dreptul fulminant.

KFC a deschis primul restaurant cu pui pe bază de plante

Mii de oameni au luat cu asalt noul KFC din Atlanta, Statele Unite ale Americii, dornici să experimenteze gustul puiului cu care s-au obișnuit, preparat de data aceasta printr-o rețetă bazată exclusiv pe plante. Îmbrăcat în nuanțe verzi și intitulat sugestiv „Beyond Fried Chicken (n.r. Dincolo de Puiul Prăjit)”, restaurantul a înregistrat vânzări un număr de vânzări, în doar câteva ore de la deschiderea oficială.

ADVERTISEMENT

A fost, însă, doar un test prin care compania și-a propus să-și provoace clienții să ducă un stil de viață sănătos, fără a renunța la celebrele preparate din pui. De îndată ce vor analiza cu atenție rezultatele acestui experiment inedit, reprezentanții comaniei vor lua o decizie concretă în privința planurilor de viitor. Nu este exclus, însă, ca restaurantul „verde” să fie extins în următorii ani la nivelul întregii lumi, caz în care ar ajunge inclusiv în România.

KFC introduce produse din pui pe bază de plante
KFC introduce produse din pui pe bază de plante

KFC vrea să deschidă restaurante „verzi” în întreaga lume

Chiar dacă nu a oferit o reacție oficială în acest sens, un lucru este cert: KFC vrea să se asigure că noile preparate din pui obținut pe bază de plante i-au cucerit definitiv pe oameni și vor reveni, chiar dacă la început a fost vorba doar de curiozitate.

ADVERTISEMENT

Premisele sunt, însă, destul de bune, mulți dintre cei care au pășit pragul restaurantului „verde” declarându-se încântați de gustul puiului din plante. Rămâne de văzut dacă proiectul gigantului fast-food care înregistrează vânzări record la nivelul întregii lumi va deveni o certitudine în viitorul nu foarte îndepărtat.