Sporturi

Khabib Nurmagomedov l-a provocat pe Floyd Mayweather! “Trebuie să luptăm acum”

Khabib Nurmagomedov la provocat pe Floyd Mayweather Trebuie sa luptam acum
ADVERTISEMENT

După ce l-a învins spectaculos pe Conor McGregor la UFC 229, Khabib Nurmagomedov a prins curaj și acum îl cheamă în ring pe Floyd Mayweather. Luptătorul din Daghestan e încrezător că poate reuși acolo unde Conor McGregor a eșuat. Provocarea a fost lansată de Khabib într-un video postat pe instagram, pe contul unui impresar din box, DeJuan Blake. În filmuleț, Nurmagomedov apare alături de Leonard Ellerbe, șeful de la Mayweather Promotions, firma care a aranjat și partida cu Conor McGregor.

Zâmbind spre cameră, rusul de 30 de ani i-a aruncat mănușa lui Mayweather. “Haide, Floyd, trebuie să luptăm acum, 50 la 0 împotriva la 27 la 0, doi tipi care nu au pierdut niciodată. Să o facem, de ce nu? Pentru că în junglă există doar un rege. Bineînțeles eu sunt regele, pentru că tu nu l-ai pus jos pe McGregor, dar eu am făcut asta cu ușurință, de aceea ar trebui s-o facem.” a spus Khabib sigur pe el.

ADVERTISEMENT

Amândoi l-au bătut pe Conor McGregor, unul în cușcă, altul în ring

Proaspătul campion din UFC nu a spus și unde vrea să se bată cu Floyd Mayweather. Dar cum americanul nu a dat vreodată semne că ar vrea să intre în cușcă, e de înțeles că o eventuală luptă între cei doi nu ar putea avea loc decât în ring. Khabib Nurmagomedov și Floyd Mayweather au ceva în comun. Ultimul lor meci amândoi l-au avut împotriva lui Conor McGregor și au câștigat.

Khabib Nurmagomedov e decis să plece din UFC, mai ales că cel mai probabil va primi o suspendare drastică, după incidentele de la finalul partidei cu Conor McGregor, când el și echipa lui au sărit la bătaie cu cei din staff-ul irlandezului. Pe lângă un eventual meci de box cu Mayweather, Khabib are și o ofertă de a trece la wrestling, zilele trecute acesta primind o propunere de la cei din WWE.

ADVERTISEMENT
  • 50-0 este palmaresul lui Floyd Mayweather în box
  • 27-0 este palmaresul lui Khabib Nurmagomedov în MMA