Fanatik Show

Avertisment: “Treci de Kiev doar cu 11 ca Sănmărtean”

Petre Grigoraş, tehnicianul Pandurilor, crede că şansele Stelei pentru un rezultat pozitiv cu Dinamo Kiev sînt destul de mici, rezultatul fabulos reuşit de Steaua în 2006, cînd a învins echipa...
02.10.2014 | 18:37
Avertisment Treci de Kiev doar cu 11 ca Sanmartean

Petre Grigoraş, tehnicianul Pandurilor, crede că şansele Stelei pentru un rezultat pozitiv cu Dinamo Kiev sînt destul de mici, rezultatul fabulos reuşit de Steaua în 2006, cînd a învins echipa lui Surkis cu 4-1 fiind aproape imposibil de realizat.

Oficialul echipei gorjene este convins că forma bună a lui Sănmărtean nu este suficient pentru ca formaţia din Ghencea să îi surclaseze pe ucrainieni. “Steaua poate să scoată un rezultat favorabil! Un egal ar fi excelent pentru Steaua, nu cred că vor repeta succesul răsunător din acel meci terminat 4-1 pentru Steaua. Va fi nevoie de 11 jucători precum Sănmărtean ca să repete rezultatul din 2006, o să fie un meci foarte dificil”, a afirmat Grigoraş la FANATIK SHOW.

Grigoraş, suspendat PATRU etape! “Am fost decapitat”

Antrenorul Pandurilor a fost suspendat patru etape de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF în urma conflictului verbal din partida cu Astra. Pe lîngă suspendare, Grigoraş mai este nevoit să plătească şi suma de 10.000 lei, antrenorul echipei gorjene fiind surprins de hotărîrea luată ţinînd cont că nu a mai fost implicat în nici un incident de cel puţin trei ani!“Greşeala se plăteşte în viaţă, dar s-au mărit pedepsele şi amenzile. Mi s-a luat capul la prima greşeală, am fost decapitat! Nu înţeleg, mai ales că am fost partizanul arbitrilor. E păcat, mai ales că unii greşesc şi nu plătesc. Arbitrul care greşeşte arbitrează continuu, iar eu plătesc. Cei 10.000 lei îi plătesc din buzunar, e absurd de mult! M-am simţit nedreptăţit la acel joc, dar trebuia să iau avertisment, mai ales că nu sînt recidivist. Am spus cuvinte neplăcute la adresa arbitrului, recunosc că am greşit, dar mi se pare o măsură exagerat de dură! “, a concluzionat, la FANATIK SHOW, Grigoraş.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!