News

Kit Harington, actorul care joacă rolul lui Jon Snow: ”Îmi pare rău că v-am minţit”

Jon Snow a fost readus la viaţă în cel mai recent episod din ”Game of Thrones”, aşa cum sperau de altfel toţi fanii serialului, iar actorul care îl interpretează pe celebrul personaj, Kit...
03.05.2016 | 00:00
Kit Harington actorul care joaca rolul lui Jon Snow Imi pare rau ca vam mintit

Jon Snow a fost readus la viaţă în cel mai recent episod din ”Game of Thrones”, aşa cum sperau de altfel toţi fanii serialului, iar actorul care îl interpretează pe celebrul personaj, Kit Harington, şi-a cerut scuze pentru că nu a putut dezvălui soarta Lordului comandant al Rondului de noapte.

Kit Harington, actorul de 29 de ani, ajuns celebru pentru rolul lui Jon Snow a ţinut să le transmită fanilor un mesaj în care le explică faptul că nu a putut dezvălui faptul că urma să se întarcă în serial. Pe de altă parte, el spune că acesta a fost şi un test şi se bucură că publicul a fost devastat de moartea personajului.

”Îmi pare rău că v-am minţit”, le-a cerut scuze, printr-un mesaj video, Kit Harington fanilor serialului „Game Of Thrones/ Urzeala tronurilor” pentru faptul că a păstrat secretul referitor la personajul pe care îl interpretază, Jon Snow. Personajul lui Harington a fost înjunghiat şi lăsat mort la finalul sezonului V al serialului-fenomen „Game of Thrones”. Snow a reînviat cu ajutorul vrăjitoarei Melisandre. Producătorul serialului l-a rugat pe Harington să păstreze secretul serialului.

„Doresc să-mi cer scuze pentru faptul că v-am minţit pe toţi. Mă bucur să oamenii s-au supărat când a murit”, a declarat Harington.”Cred că cea mai mare teamă a mea a fost faptul că oamenilor s-ar fi putut să nu le pese. Sau ar fi reacţionat: Bine, a murit Jon Snow”, a mai exprimat actorul, citat de Daily Mail.

Acesta a declarat că s-a bucurat când fanii au avut o reacţie similară la moartea personajului său cu cea inspirată de episodul Nunţii sângeroase: „Înseamnă că ceea ce fac – sau ceea ce serialul face – e bine”, a mai declarat acesta, relatează Mediafax.

Fanii au avut de aşteptat timp de aproape un an pentru a afla soarta lui Jon Snow din serialul ultra-popular.

Harington are o relaţie cu actriţa scoţiană în vârstă de 29 de ani, Rose Leslie, care a jucat-o pe sălbatica Ygritte în serial. Ygritte a murit în sezonul patru al seriei distribuite de HBO în braţele lui Jon Snow.

Sursă: www.libertatea.ro