News

Klaus Iohannis, amenințat cu moartea de un condamnat de la închisoarea din Aiud. Ce i-a scris acesta

17.05.2019 | 13:48
Klaus Iohannis amenintat cu moartea de un condamnat de la inchisoarea din Aiud Ce ia scris acesta

Politicienii sunt în ultima perioadă ținta amenințărilor cu moartea. După Liviu Dragnea, Doina Pană și Gabriela Firea, a ajuns și președintele României, Klaus Iohannis să fie amenințat cu moartea. Persoana care i-a scris acestuia este un condamnat la penitenciarul Aiud. Persoana respectivă este întemnițată pentru crimă.

Klaus Iohannis, amenințat cu moartea de un criminal periculos. Cum și-a omorât iubita

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Aiud confirmă amenințarea cu moartea. Mihai Roman susține că deținutul a vrut să îi trimită o scrisoare președintelui Klaus Iohannis, însă cu numele și datele altui deținut închis la Penitenciarul Aiud. Textul scrisorii nu a fost făcut public până acum, însă Iohannis a luat măsuri.

Șeful statului a formulat o plângere împotriva persoanei condamnate la 15 ani de închisoare pentru omor pentru amenințarea cu moartea. Bărbatul pe nume Costin Munteanu s-a supărat foarte tare pe Iohannis pentru că nu a dat curs cererii sale de grațiere. Președintele ar fi refuzat să îl elibereze, scrie g4media.ro.

Liviu Dragnea a declarat că 4 străini au vrut să îl lichideze. Sursa foto: HEPTA.RO

Liviu Dragnea susține că 4 străini au vrut să îl lichideze

Costin a fost condamnat în februarie 2017 la 15 ani de închisoare cu executare pentru că și-a omorât iubita cu un obiect contondent. Femeia a fost lovită în mai multe zone ale corpului, iar corpul ei a fost aruncat aproape de Peștera Vacii din județul Hunedoara. Scrisoarea de amenințare i-ar putea prelungi acestuia șederea în pușcărie.

Și Liviu Dragnea s-a plâns că a fost amenințat cu moartea. Acesta a declarat recent că a fost ținta unui asasinat anul trecut și că știe și de unde au venit ordinele de a fi lichidat. Dragnea spune că persoanele care au vrut să termine cu viața lui erau străine. Acestea ar fi fost cazate la Athenee Palace. Acesta a spus la Antena 3 că, din fericire, a scăpat cu viață.

Pe de altă parte, DIICOT susține că nu există nicio plângere sau vreun dosar înregistrat pe tema amenințării lui Liviu Dragnea. Președintele PSD declarase că procurorii criminaliști ar avea informații despre tentativa de asasinat.