Klaus Iohannis, un nou atac la Guvern. Președintele o critică pe Sorina Pintea: “Poate ar fi bine să plece toți”

Ana Chivu   
în HotNews
08/05/2019, 19:41
Klaus Iohannis, un nou atac la Guvern. Președintele o critică pe Sorina Pintea: “Poate ar fi bine să plece toți” GALERIE FOTO
Klaus Iohannis, atac la Guvern Sursa Foto: Hepta

Klaus Iohannis atacă Guvernul! Președintele României a reacționat dur după ce Sorina Pintea a susținut faptul că suntem un popor de infractori. Ce a spus Iohannis despre declarația ministrului Sănătății de azi, 8 mai?

Klaus Iohannis atacă Guvernul! Ce a spus președintele?

Președintele României a reacționat dur după declarația ministrului Sănătății de miercuri, 8 mai. „Doamna ministru face parte dintr-un guvern, şi, dacă se referă la partidul domniei sale și la guvernul din care face parte, e trist. Dacă avem un partid şi un Guvern care să facă parte din categoria enunţată de domnia sa, poate ar fi bine să plece toţi acasă, să ne lase să ne facem un viitor fără infractori”, a declarat Klaus Iohannis, la Sibiu.

La finalul ședinței de Guvern, a fost întrebată de către jurnaliști cum răspunde criticilor aduse de Opoziție în contextul demisiei sale, după afirmația controversată. „Aş dori să nu comentez aceste afirmaţii ale Opoziţiei. Pot doar să vă spun că această declaraţie a fost scoasă din context. Atât în acest moment. Voi face nişte precizări pe această temă, dar, repet, această declaraţie a fost scoasă din context”, a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Klaus Iohannis, atac la adresa Guvernului
Klaus Iohannis, atac la Guvern, după declarația controversată a ministrului Sănătății
Sursa Foto: Hepta

Suntem un popor de infractori?

Sorin Pintea a declarat că suntem un popor de infractori în cadrul unei dezbateri pe tema “De ce dăm șpagă”. Aceasta a mai vorbit și despre măsurile coercitive care sunt inexistente și despre însemnătatea lor.

„Am constatat și de-a lungul carierei mele că, dacă nu există măsuri coercitive, nicio problemă nu se rezolvă. Și nu se referă doar la sesizarea organelor de cercetare penală, trebuie să fie ceva mai mult decât atât”, a spus Sorina Pintea la dezbaterea la care a mai participat și Florin Chirculescu, chirurg la Spitalul Universitar din București.

Închide ×