Fotbal international

L’Equipe îi desființează pe fundașii lui Rennes, înaintea duelului cu CFR Cluj! Căpitanul a luat nota 2

21.10.2019 | 15:29
LEquipe ii desfiinteaza pe fundasii lui Rennes inaintea duelului cu CFR Cluj Capitanul a luat nota 2
ADVERTISEMENT

Francezii de la L’Equipe au vorbit despre ultimul meci al lui Rennes, pierdut cu AS Monaco, 2-3. Jurnaliștii au titrat „Rennes cu frâna de mână trasă” și i-au făcut praf pe fundașii echipei, chiar dacă formația bretonă a reușit să înscrie două goluri. În următorul meci, Rennes o va întâlni pe CFR Cluj pe teren propriu în grupele Europa League.

L’Equipe îi desființează pe fundașii lui Rennes

L’Equipe a vorbit despre fundașii lui Rennes, pe care i-a desființat, după încă o înfrângere suferită în Ligue 1. Damien Da Silva, căpitanul lui Rennes, a primit cel mai mic punctaj din partea jurnaliștilor și anume nota 2. „Rezultatul este meritat, din păcate. Problema la noi nu este din punct de vedere fizic, ci din punct de vedere mental. Cert este faptul că nu suntem la nivelul la care am vrut să văd. Trebuie să tragem mai tare și să ajungem din nou la forma de anul trecut”, a declarat Damien Da Silva.

ADVERTISEMENT

Juliesn Stephan, antrenorul lui Rennes, a discutat despre înfrângerea în fața lui AS Monaco: „Eu sunt vinovatul, dar am certitudinea faptului că putem mai mult de atât și cât de repede vom remedia forma slabă prin care trecem”.

Jucătorii lui Rennes. Sursă foto: hepta.ro
Jucătorii lui Rennes. Sursă foto: hepta.ro

Al 9-lea meci fără victorie pentru Rennes

În urma înfrângerii cu Rennes, adversara CFR-ului a ajuns la al 9-lea meci consecutiv fără victorie în toate competițiile. Duelul cu AS Monaco a fost plin de răsturnări de situație. Mai întâi monegascii au deschis scorul prin Ben Yedder în minutul 3, dar Rennes a egalat prin Maouassa în minutul 12 și a trecut la conducere, în urma golului înscris de Hunou în minutul 48.

ADVERTISEMENT

Monaco a întors scorul prin Slimani 56, iar același Ben Yedder a adus victoria echipei sale în minutul 93. În urma rezultatului, Rennes se află pe locul 12, cu 12 puncte după 10 etape.