La Liga se vede în direct la Unibet TV!

La Liga se vede in direct la Unibet TV...
24.09.2014 | 12:05
La Liga se vede in direct la Unibet TV
ADVERTISEMENT

La Liga se vede in direct la Unibet TV

Microbistii sunt rasfatati de sportul rege si in aceasta saptamana. In ciuda faptului ca nu vom avea meciuri europene, avem programate etape intermediare din cele mai tari campionate ale lumii.

La Liga nu face exceptie, ieri a inceput runda a 5-a. Doua meciuri s-au disputat, Realul a castigat cu 5-1 in fata celor de la Elche, Ronaldo reusind al 21-lea hattrick al sau de la Real, in timp ce Celta Vigo s-a impus cu 2-1 in fata nou-promovatei Deportivo la Coruna.

ADVERTISEMENT

La Unibet poti urmari LIVE-VIDEO in mod gratuit toate meciurile din La Liga, tot ce trebuie e sa detii un cont la agentia Unibet. Daca nu ai inca unul, deschide-l acum si profita de oferta excelenta cu pariul fara risc de pana la 150 RON*.

dsadas

Dupa 4 etape consumate, Barca e lider detasat, fiind singura echipa cu 4/4 victorii obtinute. Campioana Atletico a impletit victoriile cu remizele, avand 8 puncte si un golaveraj timid de doar +2. Realul a dezamagit crunt, suferind doua infrangeri in primele trei etape, insa prin victoria de ieri, 5-1 contra Elche, s-au apropiat vertiginos de Barca.

ADVERTISEMENT

Agentia Unibet ofera cote deosebit de atractive privind castigarea titlului , Barcelona e favorita avand cota 1.73, Realul e a doua, cu 2.40, in timp ce o noua minune produsa de Atletico, are cota 15.00.

Presiune pe Barcelona si Atletico

Atletico Madrid si Barcelona au programate astazi meciurile din aceasta etapa, campionii urmand sa se deplaseze pe terenul celor de la Almeria, in timp ce Barcelona va juca pe la Rosaleda, in fata Malagei.

ADVERTISEMENT

Almeria a produs una din surprizele etapei precedente, castigand cu 2-1 pe terneul lui Sociedad, iar Atletico trebuie sa fie foarte atenti, sezonul trecut au pierdut cu 0-2 si niciodata in ultimele 5 dispute de pe terenul acestora, nu au reusit sa-i invinga.

Almeria are cota 1.81 pentru handicapul asiatic +1.00, pentru care trebuie sa nu piarda, iar in cazul in care vor ceda la exact 1 gol, miza e integral returnata. Formatia lui Simeone a fost deja depasita de Real, care are un meci in plus, iar acest lucru va amplifica presiunea de pe umerii  lui Atletico.

ADVERTISEMENT

Privind disputa Barcei, adversara lor nu a mai cunoscut victoria in La Liga de 3 etape, de la startul sezonului, 3-0 cu Bilbao. E greu de crezut ca Malaga vor reusi sa scoata punct cu Barcelona, care i-a invins clar de fiecare data in ultimele doua sezoane, marcandu-le in medie 2.75 goluri / meci.

Mecanismele formatiei lui Luis Enrique par sa se omogenizeze din ce in ce mai bine, iar demonstratia de forta de la Levante denota clar acest lucru. In 8 din ultimele 10 intalniri directe din toate competitiile, Barca a reusit sa inscrie celor de la Malaga gol in fiecare din reprize, iar cota ca scenariul sa se repete si diseara, are valoarea 1.70 la Unibet.

Sevilla – Sociedad e un alt meci ce se va disputa astazi de la ora 23, o disputa de cupele europene in care spectacolul pare garantat, oaspetii incasand minim 2 goluri in fiecare din ultimele trei etape de campionat, in timp ce gazdele au reusit sa marcheze de fiecare data minim 2 goluri in aceasta perioada.

1.71 e cota la agentia noastra pentru ca ambele formatii sa fie prezente pe tabela de marcaj, lucru care s-a intamplat in 3 din ultimele 4 dispute directe. Ca alternativa, e foarte probabila continuarea trendului invincibilitatii gazdelor, care au o serie de 10 meciuri consecutive fara esec in La Liga.

Ultimele doua partide disputate de Sevilla pe Sanchez-Pizjuan in La Liga, respectiv Europa League, s-au terminat ambele cu 2-0 pentru andaluzi. 9.00 e cota pentru ca acest scor sa se repete, iar Carlos Bacca pare cel mai probabil marcator, el al golgheter din La Liga, cu 4 goluri in 4 etape. 2.30 e valoarea atribuita unei noi reusite a columbianului.

BILETUL ETAPEI IN LA LIGA, LA COTA 6.87

Pentru toti pariorii nostrii am pregatit o varianta interesanta de combo, la o cota tentanta, ce multiplica de aproape 7 ori investitia initiala. Tichetul poate fi accesat direct, prin link-ul de mai sus.

In primul rand ne-am concentrat pe trendul firesc al unor meciuri in care marile favorite din BIG3 se vor impune. In rest, am ales varianta golurilor marcate de Sociedad si Villarreal, in deplasarile de la Eibar si Sevilla, evitarea infragerii lui Bilbao la Rayo, Getafe sa nu marcheze in prima repriza de la Espanyol, plus succesul Valenciei acasa cu Cordoba. Aceasta e doar una din sutele de posibilitati de tichete pe care le poti realiza.

Profita acum de cele mai bune cote si de cea mai generoasa oferta de pariuri de la Unibet !

ADVERTISEMENT