Life

Labradorul Ollie, senzația momentului pe Tiktok! Abilitățile patrupedului au cucerit milioane de internauți. Video

Un labrador a devenit viral pe TikTok datorită abilităților sale de a face tot felul de lucruri... trăznite! 
07.10.2021 | 11:56
Labradorul Ollie senzatia momentului pe Tiktok Abilitatile patrupedului au cucerit milioane de internauti Video
Labradorul Ollie, vedetă mare pe TikTok. Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pagina de TikTok a unui labrador pe nume Ollie este una dintre cele mai urmărite de pe rețeaua video de socializare. Câinele a reușit să devină celebru datorită ipostazelor ireale în care a fost surprins.

Ollie este urmărit de aproape 2 milioane de persoane pe TikTok. Cel mai recent filmuleț a strîns peste 120.000 de vizualizări, iar unele dintre clipuri au și peste un milion.

ADVERTISEMENT

Patrupedul este descris pe pagina sa de TikTok drept „cel mai bun băiat bun” de pe internet, și nu e de mirare dacă urmăriți ipostazele în care a fost filmat până acum.

Labradorul Ollie, vedetă pe TikTok

În cel mai nou clip cu Ollie, câinele reușește să țină pe partea dorsală de la cești de cafea și pahare din sticlă până la căni, laptopuri și ouă.

ADVERTISEMENT

Câinele este foarte relaxat indiferent ce obiect ține în spate, așa că stăpânii patrupedului se pot baza pe el atunci când nu au o măsuță la îndemână pentru a-și lăsa obiectele.

„Ollie este cel mai drăguț câine de pe TikTok; Câinele meu ar fi mâncat laptopul; Talentat, nu glumă; Va fi noua reclamă de la Apple; Echilibru perfect”, sunt câteva dintre comentariile scrise la filmulețul lui Ollie.

ADVERTISEMENT

Într-un alt videoclip care s-a viralizat, câinele apare cu o floare în gură făcându-i pe oameni să zâmbească. Câinele în vârstă de 6 ani nu doar că acceptă orice provocarea din partea fetei care are grijă de el, dar este și extrem de afectuos.

@good.boy.ollieReposting bc the sound was removed ✨ THE COFFEE WAS COLD! ##balance ##dogsoftiktok ##goodboy ##labrador♬ original sound – Johnny Sibilly

Câinele are clipuri cu peste 10 milioane de vizualizări

Cel mai urmărit videoclip cu patrupedul ciocolatiu are 10 milioane de vizualizări pe TikTok. În clipul respectiv, Ollie linge un bețișor pentru urechi și desface un plic în care scrie că este un băiat bun.

ADVERTISEMENT

Iată că nu doar vedetele și influencerii se pot face remarcați pe rețeaua de socializare a momentului. Și animalele pot avea admiratori și se pot bucura de succes, la fel ca oricare alt star.

Filmulețele cu animăluțe în ipostaze amuzante sunt din ce în ce mai populare pe rețelele de socializare. Mulți stăpâni aleg să-și facă vedete pisicile, câinii sau alte animale de companii. Necuvântătoarele se bucură de o faimă mai mare decât multe alte persoane.

Doar pe TikTok există mii de clipuri cu câini și pisici surprinși în cele mai neașteptate situații, care smulg zâmbetele internauților.

ollie tiktok
Labradorul Ollie, vedetă mare pe TikTok. Foto: TikTok

 

ADVERTISEMENT