Fanatik Show

Wesley poate DEBUTA cu Petrolul! I-a sosit cartea verde

UPDATE 00:29 / Florin Prunea, preşedintele CSMS Iaşi, a declarat că Wesley a fost legitimat şi va fi apt de joc pentru meciul de duminică cu Petrolul. "I-a sosit lui Wesley cartea verde, l-am...
07.08.2014 | 00:30
Wesley poate DEBUTA cu Petrolul Ia sosit cartea verde
ADVERTISEMENT

UPDATE 00:29 / Florin Prunea, preşedintele CSMS Iaşi, a declarat că Wesley a fost legitimat şi va fi apt de joc pentru meciul de duminică cu Petrolul. “I-a sosit lui Wesley cartea verde, l-am legitimat şi acum este jucătorul nostru. Wesley s-a pregătit bine de cînd a venit la Iaşi, este apt de joc şi ar putea debuta în meciul de duminică, cu Petrolul. Rămîne ca Marius Lăcătuş să decidă acest lucru”, a spus Florin Prunea, conform Mediafax.

*********************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuş a dezvăluit motivele pentru care Wesley Lopes nu a debutat, deocamdată, pentru CSMS Iaşi.

“Lui Wesley nu I-a venit cartea verde. Se comunică foarte greu cu cei din America de Sud. Probabil va mai dura ceva. Apoi, trebuie să mai acumuleze din punct de vedere fizic, pentru a veni la forma care l-a consacrat. Oricum, el are un program separate faţă de restul echipei. Nu a mai jucat din aprilie sau mai. Nu am avut discuţii directe cu Wesley, ci cu impresarul lui Lucian Marinescu. Am fost întrebat dacă aş fi interesat de o colaborare cu el şi am acceptat imediat, mai ales că aveam nevoie de un astfel de jucător. Este important că şi-a dorit să vină şi nu cred că a făcut acest lucru pentru bani. Dacă ne schimbăm obiectivul? Pentru mine primordial este ca Iaşiul să rămînă în Liga 1. Cînd o să ia Wesley mingea de la portar, va dribla tot terenul şi va marca, atunci va fi ok. Să nu aşteptăm minunea de la el. Dacă nu va fi ajutat de colegi îi va fi foarte greu”, a spus Lăcătuş la FANATIK SHOW, la Look TV.

ADVERTISEMENT

“Fiara” a vorbit şi despre partida cu Petrolul, din campionat. “Răzvan are la dispoziţie un lot foarte valoros. Concurenţa este foarte mare pe posturi, fiecare dintre jucători ar putea fi titulari. Încercăm să producem surpriza. Ar fi un lucru extraordinar pentru noi să obţinem victoria”, a spus antrenorul.

Referitor la returul dintre Steaua şi Aktobe, Lăcătuş a declarat: “Aştept ca Steaua să se califice şi să practice un joc spectaculos faţă de cel din tur. Îmi doresc să marcheze cît mai multe goluri. Aktobe nu se poate ridica la nivelul Stelei. Mă gîndesc doar care va fi diferenţa de goluri în favoarea Stelei”.

ADVERTISEMENT

Lăcătuş a comentat şi transferul lui Srgian Luchin în Ghencea şi posibilitatea ca fundaşul să fie contestat de fanii Stelei din cauza trectului său dinamovist. „Nu ar trebui să punem gaz pe foc. Nu este nici primul şi nici ultimul fost dinamovist care ajunge în curtea Stelei. Toţi care au fost acolo au fost apreciaţi şi sînt convins că şi cu Luchin se va întîmpla acelaşi lucru. Este o achiziţie foarte bună. Steaua este angrenată pe patru fronturi, oricînd se pot întîmpla accidentări sau suspendări şi are nevoie de un lot valoric din punct de vedere numeric egal”, a spus Lăcătuş.

marius_lacatus_88362100

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: