Sport

Foto. Larisa Iordache, în cârje! Ce decizie a luat gimnasta pentru începutul anului

Larisa Iordache nu scapă de ghinioane după ce s-a accidentat la Campionatul Mondial de gimnastică de la Montreal. Gimnasta de 21 de ani a suferit a doua operaţie în urmă cu câteva zile.
19.12.2017 | 18:28
Foto Larisa Iordache in carje Ce decizie a luat gimnasta pentru inceputul anului

Larisa Iordache a participat Gala Sportului Dinamovist, iar gimnasta a venit în cârje după ce a suferit o a doua operaţie la tendonul ahilian al piciorului stâng. Sportiva de 21 de ani a obţinut doar locul al 8-lea la gala organizată de Ministerul Afacerilor Interne. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cu această ocazie, Larisa Iordache a povestit de ce s-a întâmplat de a ajuns pentru a doua oară pe masa de operaţie. Sportiva a anunţat că medicii i-au transmis că se va face bine şi că va fi mult mai ascultătoare pe perioada recuperării.

Larisa Iordache a aplicat pentru rentă viageră

Piciorul, din păcate, a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranţa. Domnul doctor mi-a spus că mă voi face bine. Am un tendon mai puternic acum, pentru că mi-a luat un pic din muşchiul gambei şi mi-a lipit acolo, ca să fie mai puternic. O să fiu ascultătoare şi voi face recuperare atât cât va trebui. Sper ca totul să meargă uns şi să fie bine”, a declarat Larisa Iordache.

Gimnasta de 21 de ani a anunţat că va lua o pauză până când va fi gata din punct de vedere al sănătăţii, Larisa Iordache a aplicat pentru a primi renta viageră de la 1 ianuarie 2018. Deocamdată mi-am luat o pauză. Pentru psihicul meu această nouă accidentare a picat cam ciudat. Am fost un pic dezorientată, nici nu ştiam dacă mi se întâmplă cu adevărat sau e doar un vis. Voi reveni în sală cât de repede voi putea pentru a mă antrena”, a mai precizat Larisa Iordache.