Sport

EXCLUSIV / Steaua VINDE tot! Lato SE DUCE după Luce

Chiar dacă "roş-albaştrii" nu au avut un parcurs bun în Grupa E a Ligii Campionilor, fotbaliştii Stelei nu duc lipse de oferte. După ce Florin Gardoş a intrat în atenţia celor de la Borussia...
26.11.2013 | 11:27
EXCLUSIV  Steaua VINDE tot Lato SE DUCE dupa Luce
ADVERTISEMENT

Chiar dacă “roş-albaştrii” nu au avut un parcurs bun în Grupa E a Ligii Campionilor, fotbaliştii Stelei nu duc lipse de oferte. După ce Florin Gardoş a intrat în atenţia celor de la Borussia Dortmund, FANATIK a aflat că şi fundaşul stînga Iasmin Latovlevici se află de mai bine de două luni în vizorul formaţiei Metalist Harkov. Actuala ocupantă a locului 4 în campionatul Ucrainei, cu două meciuri în minus faţă de Şahtar, îşi va trimite azi la Bucureşti, pe “Naţional Arena” doi emisari pentru a urmări live evoluţia internaţionalului român în meciul cu Schalke.

“În Ucraina se cîştigă bani mulţi”

O sursă din anturajul lui Latovlevici ne-a vorbit despre interesul lui Metalist pentru fundaşul stînga al Stelei. “În Ucraina au ajuns în ultimul timp foarte mulţi jucători români. Treaba extraordinară pe care a făcut-o acolo Mircea Lucescu nu avea cum să nu atragă atenţia şi asupra fotbaliştilor din România. De o bună perioadă, Lato e urmărit de Metalist Harkov, formaţie care la ora actuală se bate la titlu cu Şahtar. În Ucraina se cîştigă foarte bine şi se joacă pe prime excelente. Spre exemplu, la un meci cu o echipă cu care te baţi la locurile fruntaşe sau chiar la titlu ajunge între 15.000 -20. 000 de euro pe partidă. Lato va fi urmărit diseară, la meciul cu Schalke, de doi reprezentanţi al celor de la Metalist, iar dacă totul va decurge normal, atunci în această iarnă Steaua ar putea să primească o ofertă de transfer”, ne-a spus sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

11.000 de euro lunar este salariul lui Latovlevici la Steaua

1 an şi jumătate mai are Latovlevici contract cu gruparea din Ghencea

Tags: