Sport

Exclusiv / Oferta care îl face pe Lato să plece de la Steaua!

Titular în echipa Stelei în ultimele sezoane indiferent de antrenorul care a pregătit campioana, Iasmin Latovlevici a fost lăsat pe banca de rezerve în meciul cu Astra, vicecampioana României....
29.09.2014 | 00:11
Exclusiv  Oferta care il face pe Lato sa plece de la Steaua
ADVERTISEMENT

Titular în echipa Stelei în ultimele sezoane indiferent de antrenorul care a pregătit campioana, Iasmin Latovlevici a fost lăsat pe banca de rezerve în meciul cu Astra, vicecampioana României. Acesta decizie a lui Costel Gâlcă a survenit la cîteva ore după ce FANATIK.RO a publicat motivele pentru care fundaşul stînga a intrat în dizgraţia conducerii steliste. Titularizarea tînărului Alin Toşca pe banda stîngă nu este deloc întîmplătoare, conflictul mocnit dintre Latovlevici şi oficialii Stelei învîrtindu-se în jurul nemulţumirilor pe care părţile implicate le au una faţă de cealaltă.

Relaţia dintre fundaşul adus de la Timişoara şi conducerea Stelei a ajuns, din una bazată pe respect şi interese comune, într-una în care nemulţumirile caracterizează ambele părţi. Dacă oficialii din loja campioanei îi reproşează fundaşului de 28 ani lipsa de formă sportivă, Latovlevici îi acuză pe aceştia de lipsa unei oferte care să concureze cu valoarea sa, mai ales că nu duce lipsă de interes din partea unor formaţii din străinătate. “Privind situaţia în momentul de faţă, sînt şanse mici ca părţile să ajungă la un numitor comun. Relaţia decurge spre o ruptură iremediabilă. Doar intervenţia lui Gigi Becali poate să rezolve situaţia, însă e greu să se întîmple”, precizează sursele din anturajul jucătorului. Iar FANATIK.RO prezintă motivele pentru care  şansele ca latifundiarul din Pipera să intervină în favoarea fotbalistului sînt minime!

ADVERTISEMENT

latovlevici-660x400

Oferta lui Becali: fără mărire de salariu!

Concret şi verbal, patronul Stelei, prin vocea conducerii steliste, i-a făcut lui Latovlevici o ofertă ce pare bătută în cuie, ţinînd cont de nemulţumirile intense pe care cele două părţi le au. Remunerat în prezent cu 10 mii de euro pe lună, Becali i-a oferit fundaşului stînga aceeaşi sumă de bani pentru prelungirea contractului! “Becali este nemulţumit de atitudinea jucătorului şi speră să reuşească să îl vîndă în această pauză competiţională. Oferta reflectă clar dorinţa patronului de a nu-l pierde gratis, fără a face însă un sacrificiu financiar important”, punctează sursele din interiorul clubului stelist.

Citeşte şi: Becali RENUNŢĂ la un TITULAR!

Asul lui Latovlevici!

Însă oferta venită pe cale verbală nu l-a demoralizat pe jucător,  Iasmin Latovlevici fiind interesat să plece de la campioana României în la o echipă din bogatul Orient Mijlociu. Este vorba de Al Shabab, din Emiratele Arabe Unite. Iar ţinînd cont de salariul anual pregătit pentru jucător, este de înţeles dorinţa lui Latovlevici de a părăsi Steaua, jucătorul de 28 de ani urmînd să încaseze 400.000 euro anual! “Lato speră să plece din iarnă, dar dacă nu se poate anul acesta, în vara anului 2015 o să fie liber! De partea cealaltă, oficialii Stelei au auzit de un anumit interes din partea celor de la Al Shabab şi, din acest motiv, au luat decizia ca Alin Toşca să fie integrat în angrenajul Stelei. Lato va fi în continuare folosit în anumite partide pentru ca echipa care îl doreşte să vină în iarnă cu o ofertă concretă, iar Steaua să încaseze ceva bani în schimbul jucătorului”, au încheiat sursele din anturajul Stelei pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

21 de minute a jucat Latovlevici în derby-ul cu Astra, Gâlcă nefiind mulţumit de prestaţia tînărului Alin Toşca

2 milioane euro este valoarea lui LAtovlevici conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!