Fotbal international

Latovlevici, primul gol pentru Bursaspor VIDEO ! Fostul jucător al FCSB-ului a fost integralist

27.10.2018 | 08:12
Latovlevici primul gol pentru Bursaspor VIDEO  Fostul jucator al FCSBului a fost integralist

Iasmin Latovlevici a reușit să marcheze primul său gol pentru gruparea turcă, Bursaspor! Fostul jucător al FCSB-ului a marcat în partida câştigată pe teren propriu, scor 2-0, în faţa formaţiei Alanyaspor, în etapa a zecea a campionatului Turciei. Latovlevici a fost integralist la gazde și a marcat în minutul 2. Celălalt gol pentru Bursaspor a fost înscris de Aytac Kara, în minutul 45. De remarcat că pentru echipa lui Latovlevici a evoluat și atacantul român Bogdan Stancu. Vârful a stat pe teren până în minutul 65 al partidei.

Echipa din Bursa ocupă locul 11 în clasament, cu 12 puncte, iar Alanyaspor este pe 12, cu acelaşi număr de puncte, dar un golaveraj mai slab. Lider este Galatasaray, cu 19 puncte şi un joc mai puţin.

Latovlevici, primul gol pentru Bursaspor!

A fost o vară destul de agitată pentru Iasmin Latovlevici. Jucătorul s-a antrenat o perioadă destul de mare cu FCSB, deși, inițial, patronul Gigi Becali a zis că exclude din start o eventuală întoarcere a fundașului la echipă. Latovlevici  a participat la mai multe ședințe de pregătire, însă finanțatorul roș albaștrilor a fost cel care s-a opus atunci unui eventual transfer, în ciuda faptului că în această pauză competițională s-a vorbit mult despre o “repatriere” a fundașului.

Până la urmă, jucătorul s-a întors în Turcia acolo unde și evoluase ultima oară pentru gruparea Galatasaray. De altfel, Latovlevic care a împlinit 32 de ani între timp, a jucat în ultimele trei sezoane pentru trei formații diferite din Turcia. Genclerbirligi a fost prima echipă care l-a transferat pe jucător, dar aventura fundașului la această echipă a durat un an de zile. A urmat un alt sezon petrecut la Karabukspor, pentru ca în 2016, Galatasaray să bată palma cu românul. Latovlevici a debutat la echipa națională în 2011 și între timp a strâns 12 partide sub tricolor fără să marcheze vreun gol.

  • 3 titluri a câștigat Iasmin Latovlevici în Liga 1 Betano pentru FCSB