News

Laura Andreșan este însărcinată? Iubita lui Grasu XXL, imagine cu burtica de gravidă

06.04.2019 | 20:40
Laura Andreșan, însărcinată cu Grasu XXL? Imaginea care i-a pus pe toți pe jar

Laura Andreșan și Grasu XXL formează un cuplu de peste 10 ani, iar acum se pare că relația lor a trecut la un alt nivel. După ce au spart tiparele lumii mondene cu stilul lor nonconformist, cei doi au dispărut pentru o vreme din lumina reflectoarelor… Până azi, când Laura Andreșan a postat pe rețelele de socializare o imagine cu o burtică de gravidă, în descrierea căreia a scris un mesaj cel puțin uluitor.

Laura Andreșan, însărcinată? Grasu XXL va fi în culmea fericirii

Pentru că nu ne putem baza momentan decât pe o poză care lasă loc unor interpretări ”serioase”, vom lua această veste doar ca pe o supoziție. Ori Laura face un experiment cu noi, având în vedere că este psiholog și ar putea testa impactul unei astfel de știri, ori chiar este adevărul gol-goluț și burtica de gravidă este chiar a ei.

”#nocomment#justbump #babybump#madewithlove”, au fost cuvintele postate de Laura Andreșan în descrierea imaginii care i-a pus pe toți pe jar. Prietenii ei virtuali au reacționat imediat, trimițând mesaje viitorilor părinți. ”Splendid!”, ”Ce frumos!”, ”Oh, my God!”, s-au arătat surprinși cei care au văzut imaginea.

Laura ANdreșan și Grasu XXL au o relație de mai bine de 10 ani
Laura Andreșan și Grasu XXL au o relație de mai bine de 10 ani

Chiar dacă mulți îl știu pe Grasu XXL dintr-o altă ipostază, mult mai dură și mai insensibilă, iată că exact acum un an, el își exprima dorința de a fi tată. Chiar dacă este o responsabilitate imensă și o problemă care trebuie tratată foarte serios, artistul a recunoscut că își dorește copii. Cu cine oare? Cu iubita lui, firește, cea care i-a stat alături în cea mai mare parte a carierei sale.

„Sunt 100% convins că nu am niciun copil. Nici așa fără să știu de el. În niciun caz. Nici nu mi-ar plăcea să apară vreunul. Un copil e o responsabilitate imensă și nu așa se face. Doamne ajută să vină și la mine când o fi timpul”, spunea Grasu XXL anul trecut, într-un interviu acordat ziarului Libertatea.