News

Laura Andreșan, prima reacție despre sarcină! Ce vrea să facă iubita lui Grasu XXL

09.04.2019 | 13:24
Laura Andreșan a schimbat meseria de jurnalist cu cea de psiholog

Fosta fată rebelă, fără inhibiții, a showbiz-ului românesc, Laura Andreșan a decis să își schimbe complet viața. Vedeta care acum câțiva ani se remarca în scandaluri erotice este acum însărcinată și extrem de fericită pentru turnura pe care a luat-o destinul ei. Fosta profă de sex e de ceva vreme partenera artistului Grasu XXL, cel cu care a făcut și primul ei copil.

Laura Andreșan și controversa alăptatului

Laura Andreșan le-a dat peste nas recent femeilor care cred că știu să fie mame bune pentru copiii lor. Întrucât Internetul abundă de sfaturi ale părinților, mai ales pe grupurile de mămicuțe, Laura s-a gândit să ia cuvântul. Mai exact, ce o deranjează pe fosta vedetă OTV este idealizarea alăptatului. Fosta iubită a mai multor fotbaliști și afaceriști celebri, chiar politicieni, spune că este sătulă de sfaturile de parenting.

“Am văzut că este un trend printre mămici să idealizeze acest gest natural (n.r. alăptarea). Da, cunosc (și am studiat pe larg) efectele benefice ale alăptării la sân. Da, îmi doresc să îmi alăptez copilul. Dar de aici și până la a transforma ceva natural într-un act «sfânt» e cale lungă. Eu cred că fiecare mamă face ce poate mai bine pentru copilul ei.

Unele mame, din motive de sănătate poate, nu pot să alăpteze, și să ferească sfinții să expună vreo mamă o poză cu copilul și biberonul, că atât i-a fost. În nici câteva minute sar toate mămicile în capul ei cu sfaturi de parenting despre beneficiile alăptării.  Desigur cele mai aprige datătoare de sfaturi, în general, nu au pregătire nici medicală și nici în psihologia copilului.

Grasul XXL este de ani buni sufletul pereche al psihologului Laura Andreșan

Laura s-a remarcat în anul 2004 când l-a acuzat pe Liviu Negoiță de hărțuire

Pur și simplu «știu ele» pentru că ele vai, dar vai… alăptează sau au alăptat. Ori asta mie îmi miroase a… micime, ca să nu îi spun altcumva, mai dur așa. În plus nu cred că sfătuitoarele își dau cu părerea cu bună intenție (asta e de suprafață și e falsă).  Cred (pe baza studiilor mele) că doar fac gargară, una menită să le confirme lor că sunt mame bune.

Ori atunci când ai nevoie de confirmare… ceva în tine macină, ceva te râcăie, poate o voce mută ce-ți șoptește că nu ești ceea ce pretinzi. Și evident te doare…”, a notat Laura Andreşan pe Instagram.

Laura Andreșan s-a remarcat în lumea mondenă în urma mai multor scandaluri, toate legate de relațiile ei amoroase. Popularitatea ei a crescut în perioada campaniei electorale din anul 2004 când îl acuza pe Liviu Negoiță de la fostul PD că a hărțuit-o. În 2005 a șocat din nou România lansând un videoclip muzical pornografic la melodia „Muntele Venus”.