Life

Iubita lui Cristi Boureanu a făcut lumină. Ce a spus despre sarcină

Laura Dincă a fost surprinsă împreună cu Cristian Boureanu la cumpărături de hăinuţe pentru copii. Imediat, toată lumea s-a gândit că tânăra este însărcinată
09.03.2018 | 12:15
Iubita lui Cristi Boureanu a facut lumina Ce a spus despre sarcina

Laura Dincă infirmă zvonurile că ar aştepta un copil cu Cristi Boureanu şi spune că nu este încă momentul pentru aşa ceva. „Nu sunt însărcinată. Îmi pare rău să vă anunţ. Am căutat haine, deoarece avem un eveniment. Poza cu mâncarea din mediul online a fost făcută atunci când mă aflam cu părinţii. Şi Cristi simte că nu este momentul pentru un copil. Aştept, dacă e să vină un bebeluş”, spune partenera fostului politician.

La rândul său, acesta îşi doreşte mulţi copii. „Cristi îşi doreşte să devină tată de încă trei ori”, completează Laura Dincă.

Cei doi sunt fericiţi împreună şi au depăşit mai multe perioade dificile. „Eu cred că cuplurile se testează foarte mult atunci când stau împreună. Trebuie să-ţi facă plăcere să faceţi vacanţe împreună, să gătiţi împreună. Se certau bunicile între ele (n.r. că s-ar pregăti de sarcină). Am vorbit de multe ori şi chiar râdeam. Eu n-aş fi făcut pasul ăsta, să mă mut cu cineva în casă”, a afirmă Cristian Boureanu, pe care îl cunoaşte toată România.

După o carieră politică de top, două mariaje eşuate (cu Valentina Pelinel şi Irina Boureanu, împreună cu care o are pe fiica Ioana, de 17 ani), fostul deputat a avut necazuri cu nişte poliţişti rutieri, care l-a trimis după gratii timp de două luni, şi numeroase neînţelegeri, violente şi publice, cu fiica sa adolescentă.

Sursă: www.libertatea.ro

Tags: