Fotbal international

Laurențiu Brănescu nu s-a bucurat mult de compania lui Cristiano Ronaldo. Unde l-a împrumutat Juventus?

14.08.2018 | 19:30
Laurentiu Branescu nu sa bucurat mult de compania lui Cristiano Ronaldo Unde la imprumutat Juventus

Portarul român Laurențiu Brănescu s-a întors la Juventus Torino, după ce a petrecut două sezoane sub formă de împrumut la Dinamo București. Goalkeeper-ul nu intra în vizorul lui Massimiliano Allegri pentru sezonul care urmează, astfel că „Bătrâna Doamnă” a decis să îl împrumute din nou pe fotbalistul român.

Site-ul echipei HNK Gorica, din prima ligă croată, a anunțat pe contul oficial de facebook împrumutul pentru un sezon al portarului de 24 de ani. Brănescu ajunge astfel la a cincea echipă la care îl împrumută Juventus, după SS Juve Stabia, Virtus Lanciano, Szombathelyi Haladas, Omonia Nicosia şi Dinamo. Gorica este nou promovată în prima divizie din Croația, iar Brănescu ar putea să evolueze împotriva românilor Alexandru Măţel, Cosmin Matei şi Steliano Filip.

Laurențiu Brănescu nu mai este coleg cu Cristiano Ronaldo
Laurențiu Brănescu nu mai este coleg cu Cristiano Ronaldo

Laurențiu Brănescu nu s-a bucurat mult de compania lui Cristiano Ronaldo

Împrumutul lui Bărnescu vine la puțin timp după ce portarul s-a pozat cu superstarul portughez, Cristiano Ronaldo. Laurențiu Brănescu nu s-a aflat în lotul deplasat de antrenorul Massimiliano Allegri în Statele Unite ale Americii pentru turneul amical International Champions Cup și pentru meciul cu vedetele din MLS, liga profesionistă nord-americană. Astfel, portarul român în vârstă de 24 de ani a decis să rămână să se pregătească la Torino până își va găsi o echipă unde să joace în sezonul viitor. La unul dintre antrenamente, Laurențiu Brănescu s-a întâlnit cu portughezul Cristiano Ronaldo, iar cei doi s-au pozat împreună.

Contractul lui Brănescu cu Juventus este valabil până pe 30 iunie 2020, fiind legitimat la campioana Italiei din 2011, fără să fi evoluat în niciun meci oficial la prima reprezentativă a clubului. În Croaţia, acesta va evolua împotriva românilor Alexandru Mățel, Cosmin Matei și Steliano Filip.

Laurenţiu Brănescu a fost transferat în 2012 de către Juventus Torino de la Râmnicu Vâlcea, dar nu a jucat niciun minut pentru ”bianconeri”, deşi în mai multe stagii de pregătire a participat cu echipa mare, lângă legandarul Gianluigi Buffon, după care de fiecare dată a fost împrumutat. Doar la Dinamo București a prins 20 de meciuri în perioada 2016-2018.

Brănescu nu va juca împreună cu Cristiano Ronaldo

Laurențiu Brănescu nu va apuca să joace la Juventus cu Cristiano Ronaldo:

„Sunt la Torino, mă antrenez aici. Acum, au făcut Juventus B și există o posibilitate foarte mare să rămân aici. Sper să se şi întâmple asta, vom vedea. Momentan, nu am mai multe detali despre asta. Când am revenit m-am antrenat alături de jucătorii care au fost la Mondial, Dybala, Ronaldo, Cuadrado, Douglas Costa şi Mandzukic, restul echipei a fost în America. Eu îmi doresc să rămân şi să joc pentru că vin după o nouă accidentare. Vreau să fiu pe teren şi dacă va fi să merg la o echipă mai mică pentru asta, voi merge”, a spus Brănescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Pentru Cristiano Ronaldo, campioana Italiei va plăti 117 de milioane de euro în două tranșe. CR7 a semnat un contract care se va întinde pe durata a patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an.