Fotbal intern

Laurenţiu Corbu, luat cu Salvarea de la stadion! FOTO EXCLUSIV! S-a accidentat după o cădere urâtă la Dinamo-CFR Cluj. Mesajul jucătorului

10.11.2019 | 22:14
Laurentiu Corbu luat cu Salvarea de la stadion FOTO EXCLUSIV Sa accidentat dupa o cadere urata la DinamoCFR Cluj Mesajul jucatorului
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Corbu a fost luat cu Salvarea de la stadionul din Ştefan cel Mare la pauza meciului Dinamo – CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1! Fundaşul stânga al lui Dinamo a suferit o accidentare în prima repriză şi, deşi a continuat să joace, la pauză starea lui s-a înrăutăţit.


UPDATE, 10 noiembrie, ora 22.15. La aproximativ o oră de la finalul meciului cu CFR Cluj, Laurențiu Corbu a postat o imagine pe Instagram în care apare cu gâtul imobilizat, pe patul de spital, alături de mesajul: “Nu renunț niciodată“.

ADVERTISEMENT
Imaginea postată de Corbu. Sursă Foto: Instagram
Imaginea postată de Corbu. Sursă Foto: Instagram

ȘTIREA INIȚIALĂ, 10 noiembrie, ora 20.12

Laurenţiu Corbu, transportat de urgenţă la spital cu Salvarea la pauza meciului Dinamo – CFR Cluj

Laurenţiu Corbu a fost titular în partida cu CFR Cluj, însă a rezistat pe teren doar o repriză. În prima parte a meciului, fotbalistul lui Dusan Uhrin jr. a căzut urât, chiar pe gât, iar toată lumea care a văzut reluările s-a speriat că ar putea fi ceva grav! Cu toate acestea, fundaşul “câinilor” s-a ridicat şi, după câteva secunde de îngrijiri medicale, a continuat să joace.

Cu toate acestea, la pauză starea lui se pare că s-a înrăutăţit, fiind chemată de urgenţă Salvarea. Lui Corbu i s-a imoblizat gâtul într-un guler cervical în ambulanţă, medicii temându-se de o afecţiune mai gravă, şi, după ce a fost efectuată această operaţiune chiar în faţa vestiarelor, a fost transportat la Spitalul Floreasca, aflat în apropierea stadionului din Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT