Fanatik Show

VIDEO/ “Le-am interzis jucătorilor să discute cu Victor Piţurcă, era normal”

Laurenţiu Reghecampf spune că nu le-a permis celor 7 jucători ai Stelei să meargă la discuţii cu selecţionerul Victor Piţurcă, pentru că astfel ar fi ieşit din programul echipei şi asta ar...
02.08.2013 | 23:28
VIDEO Leam interzis jucatorilor sa discute cu Victor Piturca era normal
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf spune că nu le-a permis celor 7 jucători ai Stelei să meargă la discuţii cu selecţionerul Victor Piţurcă, pentru că astfel ar fi ieşit din programul echipei şi asta ar fi putut să le afecteze randamentul, mai ales că Steaua va juca marţi returul cu Dinamo Tbilisi din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Le-am spus că nu le dau voie să discute cu Piţurcă, era normal. Neagoe a sunat fiecare jucător în parte. Atunci Mihai Stoica l-a sunat pe Mircea Sandu şi i-a spus că nu se poate aşa ceva şi că trebuia să ne trimită o hîrtie dacă vor să facă asta. Aceste lucruri nu se discută. Jucătorii care au valoare vor merge la naţională cu inima deschisă. Eu nu le permit fotbaliştilor să spună că nu merg la echipa naţională. Nu există. Ei muncesc foarte mult ca să ajungă la naţională. Jucătorii au valoare şi personalitate. Nu e normal ca din timpul pregătirilor să ne fie luaţi jucători“, a spus Reghecampf la FANATIK SHOW.

Antrenorul campioanei a dezvăluit şi cum a reuşit să-l facă pe Vlad Chiricheş să treacă peste ratarea transferului la Tottenham:  „Toată lumea să stea liniştită, pentru că Vlad Chiricheş este foarte bine. Nu am avut nicio problemă cu Vlad. A fost şi el supărat, dar a trecut peste cele două zile mai grele. Gigi Becali e singurul care hotărăşte, iar noi ne conformăm”, a încheiat Reghecampf.

ADVERTISEMENT