News

Legătura dintre Alex Cumpănașu și masonerie: „Iată-i aici, în fața dumneavoastră! Îi respectă toată România”

26.09.2019 | 17:12
Legatura dintre Alex Cumpanasu si masonerie Iatai aici in fata dumneavoastra Ii respecta toata Romania
Legătura dintre Cumpănașu și masonerie, devoalată în luna octombrie 2017. Sursa foto: flux24.ro

Presa centrală a scris zilele trecute că Alex Cumpănașu ar fi omul masonilor. Informația s-a viralizat extrem de repede și, așa cum se știe, nu iese fum fără foc. În anul 2017, Cumpănașu și organizația sa au colaborat foarte bine Marea Lojă Masonică din România. Conducătorul organizației masonice a binecuvântat Coaliția Națională pentru Modernizarea României a lui Cumpănașu.

Alex Cumpănașu, apropiat de masonerie?

Apar tot mai multe informații despre candidatul la alegerile prezidențiale Alex Cumpănașu, care a profitat de moartea Alexandrei Măceșanu pentru a se lansa în politica mare. După ce s-a scris că acesta lua bani de la stat și a fost acuzat inclusiv de plagiat pe bani europeni ori că ar avea câteva nereguli cu privire la studiile efectuate, acum apare informația că ”unchiul” fetei din Dioști ar avea legături strânse cu masoneria.

Potrivit flux24.ro, în luna octombrie a anului 2017, Alex Cumpănașu a fost lăudat de maestrul masonilor din România, Radu Bălănescu, pentru activitatea de care dă dovadă în societate cu organizația sa.

cumpănașu masonerie
Cumpănașu candidează ca independent la alegerile prezidențiale. Sursa foto: Sputnik

Șeful masonilor și Cumpănașu s-au lăudat reciproc

„Ați dovedit în acești trei ani că sunteți un proiect extrem de serios. Oameni de mare prestigiu, oameni pe care îi respectă toată România, iată-i aici, în fața dumneavoastră. Acest proiect este necesar. Așa cum noi, Marea Lojă Națională din România, parte a societății civile, îndrăznesc să spun, foarte importantă, ne adresăm în relația noastră cu poporul român, prin proiecte care se adresează educației, culturii și sistemului medical. Sunt niște zone pe care le considerăm deficitare, pe care le considerăm cu toții deficitare și unde trebuie să punem umărul cu toții”, a declarat Radu Bălănescu acum doi ani, când politologul i-a oferit un certificat de ambasador al culturii și identității naționale.