Sport

Legenda Stelei, Miodrag Belodedici, vrea ca FCSB să câştige titlul de ziua lui!

20.05.2018 | 09:41
Legenda Stelei Miodrag Belodedici vrea ca FCSB sa castige titlul de ziua lui
ADVERTISEMENT

Fost câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, Miodrag Belodedici împlineşte astăzi 54 de ani. De ziua sa de naştere, fostul fundaş central le-a transmis un gând bun celor de la FCSB înainte de meciurile decisive pentru titlul din Liga 1 Betano.

“Un meci foarte important, le ţin pumnii şi le urez mult, mult, mult succes să câştige!”, a spus Miodrag Belodedici. Mesajul a fost transmis din Barcelona, de la 2.600 de kilometri depărtare de Bucureşti. Miodrag Belodedici se află în aceste zile în Barcelona, alături de alţi doi foşti mari fotbalişti români, Jean Vlădoiu şi Ion Geolgău, alături de copiii selectaţi într-o campanie FRF pentru o şedinţă de pregătire cu trei antrenori din La Masia, celebra academie a catalanilor, anunţă ProSport.

ADVERTISEMENT

Miodrag Belodedici nu se bagă în conflictul FCSB vs CSA Steaua

Fostul component al Generaţiei de Aur a decis să fie neutru în conflictul care a rupt steliştii în două tabere. Fostul mare fundaș al ”roș-albaștrilor” o recunoaște şi pe FCSB drept continuatoarea echipei la care a evoluat între anii 1982-1988 și 1998-2001. ”Eu sunt și FCSB-ist, și cu CSA. Sunt și cu una și cu alta. Dacă privim așa… FCSB e continuatoarea Stelei. Și eu am participat la echipă până în 2001. Au avut rezultate și era Steaua, nu? Acum, după acest proces, și-a pierdut numele. Dar eu sunt și cu una, și cu alta”, a spus Belodedici, în urmă cu câteva săptămâni.

FCSB şi CFR Cluj joacă, de la 20:45, partidele care vor decide titlul. Roş-albaştrii vor întâlni Astra iar CFR-ul va juca împotriva Viitorului. Ambele partide vor putea fi urmărite în format Live Video şi Live Text pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT