Sporturi

Legendara Chris Evert, analiză clară la Simona – Serena: “Halep e cea mai bună din lume în defensivă”

21.01.2019 | 10:45
Legendara Chris Evert analiza clara la Simona  Serena Halep e cea mai buna din lume in defensiva

Chris Evert o declară pe Simona Halep cea mai bună în defensivă. Simona Halep şi Serena Williams dispută meciul începutului de an la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2019. Americanca a intrat pe teren cu un avantaj uriaş. Ea conduce la întâlnirile directe cu 8-1, singura victorie a Simonei în faţa ei datând din 2014, din faza grupelor Turneului Campioanelor. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

Chris Evert este comentatoarea meciului la ESPN. Americanca a făcut câteva comentarii legate de cea mai aşteptată partidă de la Australian Open. “Punctul cheie la Serena Williams este serviciul. Poate câștiga puncte gratuit și asta ar putea să o ajute foarte mult. Un alt punct cheie este mișcarea la Serena. Deocamdată arată bine. Chiar dacă Simona Halep nu a făcut o pregătire corespunzătoare, s-a relaxat de Crăciun și Revelion alături de familie. Să nu uităm, Simona a jucat doar un meci înainte de Australian Open, dar pare pregătită. Arată ca și cum ar putea juca cel mai bun tenis al ei”, a declarat legendara Chris Evert în direct la ESPN.

Chris Evert comentează meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams de la AO 2019

Mai apoi, fosta mare tenismenă a declarat că românca din fruntea clasamentului mondial are cea mai bună defensivă din circuit, însă are ceva probleme cu serviciul, care nu este tocmai unul puternic, iar într-un meci cu Serena Williams, este un aspect care poate fi decisiv. “Simona Halep este cea mai bună jucătoare din lume pe defensivă. Cu Venus a putut să îi spargă mai ușor serviciul, a putut să se bazeze pe serviciul ei. Cu Serena va fi altceva pentru că are un serviciu foarte puternic. Cred că Simona ar trebui să riște un serviciu puțin mai rapid”, a mai spus Evert la ESPN.