Fotbal international

Messi nu a semnat prelungirea si anunţă echipa la care ar vrea să meargă!

Lionel Messi dă mari emoţii fanilor catalani, după ce aceştia au trecut deja prin episodul Neymar. Cel mai iubit jucător din toate timpurile la Barcelona nu a semnat încă prelungirea contractului care îi expiră în vară şi ar putea pleca gratis.
08.11.2017 | 19:23
Messi nu a semnat prelungirea si anunta echipa la care ar vrea sa mearga
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este subiectul numărul 1 pe agenda Barcelonei dar şi pentru fanii catalanilor. Starul argentinian, despre care s-a scris în numeroase rânduri că va semna un nou contract cu Barcelona, care ar urma să îi aducă venituri de aproximativ 50 de milioane euro, nu a parafat încă nici o înţelegere şi cum se află la final de contract vara viitoare ar putea pleca gratis la un alt club. 

Şi presa spaniolă a sesizat acest pericol pentru Barcelona, deşi jucătorul a repetat de mai multe ori în trecut că dorinţa sa este să continue pe Nou Camp. Şi impresia generală este că Barcelona nu îşi va permite luxul de a-şi pierde cel mai important jucător, pentru că ar risca un adevărat rpzboi cu suporterii şi că foarte curând preşedintele Bartomeu va face anunţul mult dorit, al prelungirii contractului cu Messi.

ADVERTISEMENT

Leo Messi a dezvăluit care va fi echipa la care ar vrea să meargă

Argentinianul a declarat însă că există un club, care nu este Manchester City, unde va merge bucuros, pentru a-şi încheia cariera. Manchester City a venit cu o ofertă extraterestră, în valoare de 400 de milioane euro şi chiar au existat discuţii între agenţii jucătorului şi clubul unde este acum antrenor fostul său antrenor de la Barcelona, Pep Guardiola, alături de care Messi a cucerit cele mai multe trofee din carieră, iar într-un an absolut tot ce se putea şi în Spania şi pe plan internaţional.

Acest club este unul modest, ocupă locul 19 din 28 de echipe din prima divizie a Argentinei. Este vorba de Newell’s Old Boys, de unde la vârsta de 13 ani a plecat Leo spre glorie, la Barcelona. “Definitiv spun că visul meu este să mai joc pentru Newell’s. Am spus mereu că nu ştiu ce va fi în anii următori, dar sper să continui la acelaşi nivel, pentru ca într-o zi să ajung din nou acolo unde visez, la clubul de unde am plecat cu mulţi ani în urmă. Acesta este visul meu”.

ADVERTISEMENT