Fotbal intern

Arena Craiovei, vandalizată! Conducerea e IRONICĂ: “Vîntul a deranjat sigla. E mai VIZIBIL ca fanii lui Mititelu”

UPDATE 15:15 / Managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a ironizat  vandalizarea de către Peluza Sud a stadionului Extensiv, unde astăzi va ave aloc partida cu Universitatea...
07.04.2015 | 14:31
Arena Craiovei vandalizata Conducerea e IRONICA Vintul a deranjat sigla E mai VIZIBIL ca fanii lui Mititelu
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:15 / Managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a ironizat  vandalizarea de către Peluza Sud a stadionului Extensiv, unde astăzi va ave aloc partida cu Universitatea Cluj, sigla ruptă fiind înlocuită cu una nouă – vezi foto sus în galerie. ”Într-adevăr, două dintre frumoasele steme pe care clubul nostru le-a folosit în decursul istoriei erau un pic deranjate azi-dimineaţă din cauza vîntului puternic care a bătut în ultimele două zile. Acum, totul e în regulă, au fost reaşezate bine. Am înţeles că nişte găinari mărunţi îşi asumă o presupusă vandalizare a simbolurilor noastre. Fals. Şi vîntul e mai vizibil, iată, decît fanii lui Adrian Mititelu”, a declarat Grigore, conform Maxima Sport.

De asemenea, Grigore a comentat şi rivalitatea dintre fanii Peluzei Sud, care susţin FC U şi CS U: ”Rivalitate între cine şi cine? Mai există vreo echipă de care să nu ştiu eu? Universitatea Craiova nu are rivali în oraş. Cum ar putea o echipă de cupe europene cu cea mai mare medie de spectatori acasă să rivalizeze cu doi-trei vagabonzi din Lunca Jiului? Ce e ăsta, banc? Culmea rivalităţii, hahaha! Haideţi să presupunem, prin absurd, că ar fi adevărat şi că nişte băieţi ar fi tăiat una sau mai multe dintre stemele noastre. Păi, ce are asta cu rivalitatea?! Ca şi cînd la una dintre reprezentanţele Mercedes ar veni un şobolan şi-ar ronţăi cablurile de la o maşină, iar presa ar titra a doua zi că Mercedes are un nou rival pe piaţă, pe lîngă BMW şi Audi: şobolanii.”

ADVERTISEMENT

Ultraşii celei mai importante facţiuni de suporteri din Craiova “Peluza Sud 97” au continuat, în cursul nopţii de luni spre marţi, războiul cu oficialii clubului CS U, formaţie înfiinţată în vara anului 2013, cu ajutorul primarului Lia Olguţa Vasilescu.

Astfel, după ce înainte de meciul CS U Craiova-Steaua cei mai înfocaţi fani ai FC U Craiova au scris pe gardurile stadionului EXTENSIV mai multe mesaje negative la adresa actualei echipe din Bănie, de această dată ultraşii din Peluza Sud 97 au reuşit să între, în cursul nopţii de luni spre marţi, pe arena din Parcul Romanescu. Motivul? Suporterii FCU au fost deranjaţi de faptul că oficialii CS U au afişat, de la începutul apariţei lor pe stadionul respectiv, în peluza din zona de la vestiare, un steag mare cu toate stemele care i-au aparţinut Universităţii Craiova, inclusiv aceea cu leul.

ADVERTISEMENT

“Leul nu le aparţine. Este stema adevăratei Universitatea Craiova”

Driblînd vigilenţa paznicilor de la stadionul Extensiv, ultraşii FC U au reuşit să taie porţiunea pe care era redată emblema leului cu nici 24 de ore înainte de meciul CS U Craiova -U Cluj. “Leul nu le aparţine! Stema aparţine adevăratei Universitatea Craiova. Conducătorii CS U trebuie să înţeleagă că, atît timp cît noi trăim, această echipă nu va fi iubită în oraş. Nu vom adera niciodată la proiectul lor. Toată lumea ştie cum a luat fiinţă această clonă, iar noi sîntem cu Ştiinţa pînă la moarte şi nu ne vom vinde peste noapte. Lia Olguţa Vasilescu a uitat că Peluza Sud 97 a făcut-o primar. Dacă noi nu eram dînsa nu cîştiga niciodată alegerile. A uitat ce ne-a promis, iar acum se mîndreste cu o echipă făcută peste noapte. Oricum într-o zi Dumnezeu o să ne facă şi nouă dreptate, iar la viitoarele alegeri, atunci cînd în mod sigur ne va căuta din nou o să-i întoarecem spatele acestei femei, au comentat ultraşii de la FC U Craiova gestul pe care l-au făcut luni noapte. Totodată, FANATIK.RO a aflat că mai multe porţi de la stadionul Extensiv au fost rupte.