Fotbal intern

„Leul singuratic” al Universității Craiova! Fanul care îi așteaptă pe jucători mereu după meci. Exclusiv

23.09.2020 | 19:01
Leul singuratic al Universitatii Craiova Fanul care ii asteapta pe jucatori mereu dupa meci Exclusiv
„Leul singuratic” al Universității Craiova! Fanul care îi așteaptă pe jucători mereu după meci. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ziua de meci reprezenta o sărbătoare pentru locuitorii orașului Craiova. Din păcate, de la izbucnirea pandemiei, străzile urbei sunt foarte liniștite atunci când Știința are meci. Doar prezența oamenilor la terasă mai aduc aminte de atmosfera de pe „vulcanul” de pe „Ion Oblemenco”.

Iluzia titlului i-a făcut pe mulți să viseze în finalul sezonului trecut. Jucătorii olteni erau așteptați de mii de fani după fiecare meci, însă eșecul cu CFR Cluj, dar și eliminarea cu Lokomotiv Tbilisi, au „alungat” optimismul din tabăra oltenilor.

ADVERTISEMENT

Totuși, trupa lui Bergodi a pornit foarte bine în acest an competițional, fiind pe primul loc după patru etape, cu maxim de puncte. Chiar dacă nu mai sunt așteptați de mulți suporteri după meci, există un „leu singuratic” al Universității Craiova care îi așteaptă mereu pe jucători după meci.

„Leul singuratic” al Universității Craiova! Fanul care îi așteaptă pe jucător mereu după meciuri

După patru etape din actualul sezon, Universitatea Craiova este liderul campionatului, iar susținătorii „alb-albaștrilor” au motive să se gândească la bătălia pentru titlu. Dacă nu vor mai pleca jucători din actualul lot, iar Elvir Koljic își va păstra forma arătată până în acest moment, este foarte greu de crezut că oltenii vor avea prea multe probleme în acest campionat.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă italianul Bergodi a izbucnit la conferința de presă și a declarat că nu este susținut așa cum trebuie, acesta trebuie să înțeleagă că zona în care se antrenează este cea mai fierbinte din țară, iar criticile apar la fiecare nereușită și mai ales după ce am văzut în meciul de la Tbilisi.

Peluza Nord Craiova deja l-a taxat pe tehnicianul Științei: „Mai puțină taină, isterie și aroganțe pe la conferințe și pe rețelele de socializare și mai multă muncă și profesionalism pentru că locul 1 după 4 etape nu o să-l țină minte nimeni dacă nu o să rămânem acolo până la final, ” a fost un paragraf din comunicatul „ultrașilor”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă echipa nu mai este așteptată de mii de fani după victorii, a rămas, totuși, cineva care să îi încurajeze pe „alb-albaștri”. Acel om se numește Ion Popa, cunoscut ca „Nea Nelu” din Băilești. Nedespărțit de steagurile cu „tricolorul” și cu sigla Univesității Craiova: „Tată, îi aștept mereu aici, lângă oficială. Sunt un fel de leu singuratic. Nu am cum să nu o fac, Știința Craiova este jumătate din viața mea, mă cert și cu familia din această cauză,” a spus autorul cunoscutei fraze „atacăm, nu ne apărăm” pentru FANATIK.

Ion Popa
„Leul singuratic” al Universității Craiova! Fanul care îi așteaptă pe jucători mereu după meci. Exclusiv

Eu îi mai cert pe băieți, dar ei sunt sufletul meu. Bosniacul joacă foarte bine, îmi place, aș vrea mai mult și de la Mihăilă. Doamne, tată, aș vrea ca Universitatea să câștige campionatul, m-ar bucura atât de mult. A fost o dezamăgire mare ceea ce s-a întâmplat în finalul sezonului trecut, dar acum nu mai ratăm.” a mai declarat omul care face deplasări și atunci când Craiova joacă pe teren propriu. Concret, Ion Popa face 60 de kilometri pentru a ajunge în „Cetatea Băniei”.

ADVERTISEMENT

FC Argeș, victimă sigură a Universității Craiova? Liderul merge pe terenul nou-promovatei

Vineri, de la ora 21:00, Universitatea Craiova joacă la Pitești, cu FC Argeș, acolo unde, probabil, tribuna alocată suporterilor olteni ar fi fost neîncăpătoare pentru cei veniți să o susțină pe Știința. Cristiano Bergodi și staff-ul tehnic au programat ședințe de pregătire intense pentru jucători. Aceștia nu au avut deloc vacanță, fiind cantonați în baza de pregătire din „Lunca Jiului”.

Joi după-amiază, delegația „alb-albastră” va pleca cu autocarul spre patria lui Nicolae Dobrin, dar nu vor poposi prea mult. Vineri seara, după meci, oltenii se vor întoarce în Craiova. Jucătorii nu vor fi lăsați liberi, sâmbătă va avea loc ședința de refacere, iar duminică va avea loc ultimul antrenament al săptămânii.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – U Craiova: 1,83 este cota pentru „sub 2,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT