News

Lia Olguța Vasilescu e o femeie de carieră! Cine are grijă de fiul ei, în tot acest timp

20.04.2019 | 10:18
Cine are grijă de Lia Olguța Vasilescu în timpul în care aceasta este plecată?

Lia Olguța Vasilescu are o funcție importantă, fapt ce nu-i lasă extrem de mult timp liber în viața personală. Cine îi crește copilul în timpul în care aceasta se ocupă de politică? Olguța Vasilescu face naveta între două orașe, iar, cum munca îi ocupă multe ore, cea care o ajută cu creșterea băiețelului său este chiar sora ei. Fiul acesteia se numește Robert Ștefan, are 10 ani și merge la o școală din Craiova.

Cine are grijă de fiul Liei Olguța Vasilescu?

Olguța Vasilescu este o femeie de carieră și nu prea îi permite timpul să fie alături fiului său pe cât și-ar dori. Cu toate acestea, a găsit persoana cea mai potrivită și de încredere pentru a se ocupa de creșterea micuțului Robert. ”Sora Olguței are grijă de fiul ei”, a povestit Claudiu Manda, soțul fostei șefe de la Ministerul Muncii.

Manda a mai dezvăluit faptul că tot ea o găzduia pe Olguța până ce proaspătul cuplu să-și achiziționeze vila în valoarea de 230.000 de euro în care locuiesc acum. Lia Olguța a fost nevoită să îl lase pe Robert Ștefan în grija surorii încă din 2017, an în care a preluat portofoliu de ministru al Muncii.

Sora Liei Olguța Vasilescu are grijă de fiul acesteia încă din 2017
Sora Liei Olguța Vasilescu are grijă de fiul acesteia încă din 2017

Copilul Olguței Vasilescu provine din mariajul cu Ovidiu Wlassopol

Robert Ștefan este rodul iubirii dintre Olguța și Ovidiu Wlassopol, fost reporter Al trustului Pro TV. Micuțul, însă, poartă numele de familie al mamei. Aceasta a mărturisit că a ales așa de dragul tatălui său de a duce numele mai departe.

În plus, Olguța Vasilescu s-a gândit că dacă micuțul ar vrea să intre vreodată în politică și să-i calce pe urme, numele străin al tatălui său ar fi un mic impediment. Din păcate, cei doi au decis să meargă pe căi diferite, astfel că au divorțat în anul 2016.