News

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, denunţaţi la DNA de unul dintre răniţii Colectiv! FOTO

08.04.2019 | 14:52
Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda denuntati la DNA de unul dintre ranitii Colectiv FOTO

Probleme pentru Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, la scurt timp după nuntă. Cei doi au fost denunțați la DNA de unul dintre răniții Colectiv. Respectiva sesizare a fost transmisă vineri către procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

Lia Olguța și soțul său, reclamați de un supraviețuitor al tragediei de la Colectiv

Este vorba despre Adrian Albu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la clubul Colectiv. Anunțul acestui demers a fost făcut chiar de tânăr, printr-o postare publicată pe pagina sa de Facebook. Denunțul său a fost depus după ce Claudia Manda a fost prins conducând cu o viteză cu mult peste limita legală, ispravă în urma căreia a rămas fără permis.

Ieri pe la 3 si jumătate am fost până la sediul DNA ca să depun un document și am aflat că programul de primire a documentelor este între orele 10:00 si 15:00.
Ghinion! Ca să citez dintr-un clasic în viață.  🙂
Astăzi am zis să mă duc mai devreme și am reusit să depun denunțul.
Mulțumesc lui Lucian Checheriță și colegilor Andrei Lupu și Vlad Gheorghe din Alianța 2020 USR PLUS pentru suportul acordat. Domnilor procurori, spor! PS. Pe această cale doresc să mulțumesc si duamnei Firea în a cărei revoluție în trafic am pierdut 50 de minute până am găsit un loc de parcare”
, a scris Adrian Albu, pe pagina sa de Facebook.

Denunțul formulat de Adrian Albu împotriva lui Claudiu Manda și Liei Olguța Vasilescu
Denunțul formulat de Adrian Albu împotriva lui Claudiu Manda și Liei Olguța Vasilescu

Denunțul integral împotriva lui Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu

În fapt La data de 1 aprilie anul curent, în jurul orei 15:40, numitul Manda Iulian Claudiu a fost depistat de Poliţia Rutieră conducând cu viteză neregulamentară (125 km/h) pe raza localităţii Mihăileşti. În urma acestui incident, numitului Manda Iulian Claudiu i-a fost reţinut permisul de conducere şi i s-a aplicat amenda contravenţională. Ulterior, în presă au ieşit la iveală următoarele informaţii urmare a deciziei de reţinere a permisului şi aplicare a amenzii, numitul Manda Iulian Claudiu a solicitat agentului de circulaţie să nu-i aplice amenda şi să i se returneze permisul pentru ca el este şeful comisiei parlamentare de control SRI şi se grăbeşte.

Urmare a refuzului agentului de circulaţie, numiţii Manda Iulian Claudiu şi Vasilescu Lia Olguţa au apelat de pe telefoanele mobile superiorii agentului de circulaţie încercând să influenţeze decizia de reţinere a permisului şi de aplicare a amenzii. În drept Îmi întemeiez denunţul pe încălcarea legii 78/2000 art.2 „Persoanele prevăzute la art.1 sunt obligate să îndeplinească îndatoririle ce le revin […] fără să se folosească de funcţiile, atribuţiile ori însărcinările primite, pentru dobândirea pentru ele sau pentru alte persoane de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”  , se arată în denunțul formulat de Adrian Albu, tânărul supraviețuitor al incendiului din Colectiv.