Fotbal intern

OFICIAL! Sănmărtean a semnat cu Pandurii. Cui îi mulţumeşte

UPDATE, ora 00:00 / Lucian Sănmărtean a comentat pe contul său de Facebook mutarea la Pandurii şi s-a arătat entuziasmat de oportunitatea primită....
26.07.2016 | 11:11
OFICIAL Sanmartean a semnat cu Pandurii Cui ii multumeste

UPDATE, ora 00:00 / Lucian Sănmărtean a comentat pe contul său de Facebook mutarea la Pandurii şi s-a arătat entuziasmat de oportunitatea primită.

“În această seară, după cîteva negocieri, s-a perfectat transferul meu la Pandurii Târgu Jiu. Faptul că voi face parte timp de un an dintr-o echipă precum Pandurii nu poate decît să mă bucure, sper să am evoluţii bune şi să ajut echipa cît mai mult. Mulţumesc domnului Narcis Raducan din suflet”a scris Sănmărtean.

UPDATE / Narcis Răducan, preşedintele formaţiei Pandurii Târgu Jiu, şi Anamaria Prodan, impresara lui Lucian Sănmărtean, au vorbit despre transferul fotbalistului la gruparea gorjeană.

“Este adevărat! Am cîntărit fiecare ofertă şi am hotărît împreună cu familia lui Lucian să semnăm cu Pandurii. Îi mulţumesc preşedintelui Narcis Răducan şi antrenorului Petre Grigoraş pentru faptul că s-au luptat săptămîni întregi pentru acest transfer”, a spus Anamaria Prodan.

“Sînt fericit că un campion ca Lucian a semnat cu Pandurii. Am reuşit să aducem unul dintre cei mai apreciaţi români. E un jucător exemplar, un magician”, a spus Narcis Răducan.

Update / Astra, Pandurii şi CS U Craiova s-au bătut pentru semnătura lui Lucian Sănmărtean, iar fotbalistul a ales unde va juca în sezonul viitor.

Iată anunţul gorjenilor:

“Unul dintre cei mai experimentaţi mijlocaşi români, Lucian Sănmărtean, jucător cu peste 30 de meciuri la echipele naţionale de tineret şi seniori ale României, a fost convins de preşedintele clubului Pandurii să joace în acest sezon pentru echipa din Târgu Jiu. După ce a purtat negocieri în această seară cu preşedintele Narcis Răducasn, Lucian Sănmărtean a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Deşi era dorit de multe alte echipe din prima ligă, Sănmărtean va îmbrăca de mîine tricoul echipei Pandurii”, apare pe site-ul echipei Pandurii Tîrgu Jiu.

……………………………………

Lucian Sănmărtean şi-a terminat contractul cu formaţia Al Ittihad înainte de Campionatul European din Franţa, dar participarea alături de naţionala României la Euro nu l-a ajutat pe “magician”.

După ce a revenit din Franţa, Lucian Sănmărtean nu şi-a găsit un angajament, iar zilele trecute a anunţat că mai poate juca încă 2 ani, deşi are 36 de ani.

Astfel, după anunţul fostului mijlocaş al Stelei, oficialii Astrei s-au arătat interesaţi de serviciile acestuia – vezi mai multe detalii. Campioana României nu este singura echipă din Liga 1 care îşi doreşte să-l transfere pe Lucian Sănmărtean. În lupta pentru semnătura internaţionalul român a intrat şi Pandurii Târgu Jiu, dar şi CS Universitatea Craiova.

Oltenii lui Gigi Mulţescu sînt dispuşi să facă un sacrificiu pentru a-l transfera pe Lucian Sănmărtean şi au hotărît să-i ofere lui Lucian Sănmărtean un salariu de 10.000 de euro pe lună. De partea cealaltă, mijlocaşul negociază de cîteva zile cu Pandurii, iar acesta ar urma să ofere un răspuns în scurt timp.

Lucian Sănmărtean a mai evoluat pentru Gloria Bistriţa, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua şi Al Ittihad

300.000 de euro este cota lui Sănmărtean, conform transfermarkt.com