Life

Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună! Prima apariție publică după ce s-au despărțit. Reacția prezentatorului de la Neatza – Video

17.07.2020 | 11:44
Lidia Buble si Razvan Simion impreuna Prima aparitie publica dupa ce sau despartit Reactia prezentatorului de la Neatza  Video
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a fost prezentă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a vorbit despre noua piesă lansată Cu ochii ăia verzi.

Este prima apariție a cântăreței alături de Răzvan Simion, după ce prezentatorul tv a anunțat despărțirea de cea care i-a fost alături în ultimii 5 ani.

ADVERTISEMENT

De această dată, cel care i-a luat interviu artistei a fost Dani Oțil, care a vorbit cu fosta iubită a lui Răzvan Simion despre piesa lansată, dar și despre escapada la mare pe care aceasta a avut-o.

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună

Cântăreața s-a lăudat în emisiunea fostului iubit că noua piesa are deja succes și se bucură de popularitate pe Youtube. Lidia Buble a postat pe Instagram o imagine cu topul celor mai ascultate melodii pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Vizibil relaxată, artista nu a avut emoții prea mari în platoul de la Neatza, unde s-a distrat copios alături de Dani Oțil, care i-a luat un interviu în care au vorbit de melodiile pe care le lansează.

De asemenea, vedeta a declarat că urmează să plece în Marea Britanie, unde Răzvan Simion i-a aranjat câteva concerte. „ Să spună el mai multe, că el este managerul, trebuie să-și facă treaba.”, a declarat Lidia Buble, amuzată de situație.

ADVERTISEMENT

„ Este numărul 7 pe Youtube în acest moment piesa. O să meargă în U.K. pentru concerte, mai sunt și alte concerte.”, a declarat Răzvan Simion.

 

View this post on Instagram

 

Rari. Ochii verzi sunt rari. Doar 2% din miliardele lumii. Iubirile ce se reflecta in ochii verzi sunt ca un dans al stelelor cazatoare pe care ti le ai dori mai mult timp desenate pe cerul noptii. Eu am ochii verzi. Uneori tristi, mereu mari dar intotdeauna verzi?? #linkinbio #ochiiaiatristi #ochiiaiamari #ochiiaiaverzi

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on


Dani Oțil a glumit în stilul caracteristic pe seama prezenței artistei în platou, mai ales după ce ea și Răzvan Simion au anunțat că nu mai formează un cuplu. Lidia Buble a reacționat rușinată. „ Dani, mă și temeam să vin în emisiune tocmai din cauza ta, știam ce întrebări pui și cum o să faci.”, a spus artista.

ADVERTISEMENT

S-au despărțit după 5 ani de relație

Controversata poveste de dragoste dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a luat sfârșit în urmă cu câteva săptămâni, după ce prezentatorul de la Neatza a postat un mesaj prin care anunța despărțirea. Ulterior, mesajul postat a fost șters, iar mai târziu au apărut voci care spuneau că foștii iubiți s-ar fi împăcat.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au cuplat pe vremea când vedeta Antena 1 era într-o relație cu mama copiilor lui, Diana Simion. Cei doi erau căsătoriți de 15 ani și din rodul iubirii lor au venit pe lume Ianca și Tudor Ștefan.

ADVERTISEMENT