Sport

Liechtenstein – România, ultima apariție a tricolorilor în preliminariile CM 2022. Căpitanul Vlad Chiricheș va absenta la ultimul meci din Grupa J

FANATIK.RO vă prezintă informații despre meciul Liechtenstein - România, ultimul din preliiminariile CM 2022 zona europeană grupa J, programat duminică, 14 noiembrie, de la ora 19:00
Liechtenstein  Romania ultima aparitie a tricolorilor in preliminariile CM 2022 Capitanul Vlad Chiriches va absenta la ultimul meci din Grupa J
ADVERTISEMENT
14-11-2021
14:12

Vlad Chiricheș va fi spectator cu Liechtenstein

Naționala de fotbal a României joacă duminică, de la ora 19.00, ultimul meci din Grupa J de calificare la Campionatul Mondial din 2022, organizat în Qatar. Selecționerul Mirel Rădoi va trebui să regândească sistemul defensiv, deoarece Vlad Chiricheș nu poate juca.

Selecționerul Mirel Rădoi a ales lotul final pentru meciul de azi, absența lui Vlad Chiricheș fiind cauzată de o suprasolicitare musculară la nivelul coapsei stângi pe care căpitanul tricolorilor a acuzat-o după partida cu Islanda.

În acest condiții, pentru a nu risca o accidentare mai gravă, staff-ul medical împreună cu staff-ul tehnic al naționalei au decis ca Vlad să nu fie folosit azi”, a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.

De menționat că exact în ziua meciului cu Liechtenstein, Vlad Chiricheș împlinește 32 de ani. În prezent, naționala României se află pe locul 3, cu 14 puncte, după Germania (24 p) și Macedonia de Nord (15 p).

Pentru a prinde locul 2, tricolorii trebuie să se impună în meciul de la Vaduz, iar Macedonia de Nord să nu câștige, acasă, cu Islanda.

13-11-2021
18:27

Adrian Rus vrea ca Rădoi să continue la națională

Fundașul echipei naționale a României, Adrian Rus, a declarat înaintea meciului cu Liechtenstein că așteaptă o minune la partida Macedonia de Nord – Islanda și astfel ”tricolorii” să ajungă la barajul pentru CM 2022.

”Este o situaţie dezamăgitoare, ne doream să învingem, dar ăsta este fotbalul, trebuie să fim uniţi indiferent de situaţie, să ridicăm capul şi să mergem mai departe. Nu pot spune că nu mă voi gândi la meciul din Macedonia, dar cei care intrăm în teren trebuie să fim motivaţi sută la sută pentru a câştiga. Iar islandezii sper să ne ajute cu un rezultat bun.

Sincer ne-am pus şi noi un semn de întrebare cu privire la antrenor, dar eu îmi doresc ca Mister să rămână, ca mâine să câştigăm, ca în Macedonia să se întâmple o minune. Până la urmă, după este alegerea dânsului ce va face”, a spus Rus într-o conferință de presă.

13-11-2021
12:44

Slovenul Matej Jug va arbitra partida de la Vaduz

Ultimul meci al naționalei României din preliminariile CM 2022 va fi condus de o brigadă de arbitri din Slovenia. Concret, la centru se va afla Matej Jug, ajutat de asistenții Matej Zunic și Manuel Vidali, respectiv cel de-al patrulea oficial, David Smajc.

Totodată, în camera VAR vor fi Nejc Kajtazovic, alături de Silvo Borosak, în calitate de VAR Assistant. De-a lungul celor aproape 15 ani de carieră, Jug a mai fost delegat la un singur meci al reprezentativei noastre, la meciul cu Polonia din preliminariile CM 2018.

13-11-2021
09:21

„Tricolorii” au ajuns la St. Gallen

Obligați să facă o escală la Zurich, din cauza ceții dese, „tricolorii” au ajuns în cele din urmă la St. Gallen, locul în care și-au stabilit cantonamentul pentru ultimul meci din preliminariile CM 2022.

Acesta este programat duminică, 14 noiembrie, la ora 19:00, pe „Rheinpark Stadium” din Islanda. Victoria s-ar putea dovedi, însă, inutilă în cursa pentru locul de baraj, dacă Islanda nu va reuși să încurce Macedonia de Nord.

12-11-2021
18:51

Daniel Pancu trage un semnal de alarmă înainte de meciul cu Liechtenstein

Daniel Pancu atrage atenția asupra meciului cu Liechtenstein și spune că „tricolorii” trebuie să aibă grijă să nu se încurce, deși adversarul este mult inferior României: Râdem noi, dar să avem grijă la Vaduz. Am fost eu căpitan la Beșiktaș când ne-au bătut cei de la Vaduz. Așa s-a întâmplat atunci, am pierdut turul acolo și i-am distrus la retur, dar n-a mai contat returul”.

„Eu fiind căpitan la Beșiktaș, m-au terminat în presă, numai eu știu ce mi-au făcut ăștia o săptămână prin presa lor. De-asta spun să avem grijă, că nu se știe niciodată”, a spus Daniel Pancu, la TV TelekomSport.

Schimbare în programul ”tricolorilor”. Naționala va ateriza la Zürich și nu la St. Gallen

Programul delegației echipei naționale a fost modificat după ce echipajul aeronavei care îi va transporta în Elveția a fost înștiințat că din cauza condițiilor atmosferice (ceață densă), charter-ul ”tricolorilor” va ateriza la Zürich și nu la St. Gallen.

De la Zürich, delegația României va face deplasarea cu autocarul la St.Gallen unde și-a stabilit cartierul general pentru partida cu Liechtenstein de duminică.

ADVERTISEMENT

Meciul Liechtenstein – România este ultimul pentru ”tricolori” din programul grupei J din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar.