Fotbal intern

Şi-a REZILIAT contractul. “Îmi pare rău că s-a ajuns la ACEST CIRC!”

Update. După mai multe discuţii şi scandaluri, FANATIK.RO a aflat că patronul lui Juventus Bucureşti, Ilie Ciuclea, a ajuns la un acord cu Daniel Opriţa pentru a rezilia contractul cu echipa din...
05.09.2017 | 16:52
Sia REZILIAT contractul Imi pare rau ca sa ajuns la ACEST CIRC

Update. După mai multe discuţii şi scandaluri, FANATIK.RO a aflat că patronul lui Juventus Bucureşti, Ilie Ciuclea, a ajuns la un acord cu Daniel Opriţa pentru a rezilia contractul cu echipa din Liga 1 Betano. Cele două părţi au încheiat socotelile în cursul zilei de luni, 4 septembrie, iar fostul antrenor al lui Juventus şi-a primit toţi banii, inclusiv pentru luna septembrie.

“Luni am reziliat contractul. Îmi pare rău că s-a ajuns la acest circ. Şi eu am avut ambiţiile mele, recunosc, dar nici domnul Ciuclea nu trebuia să mă ameninţe cu bătaia. Până la urmă este bine că am rezolvat pe cale amiabilă. Au fost ceva tatonări cu UTA”, a spus Daniel Opriţa pentru FANATIK.RO. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

…………………………..

Update. Ianis Zicu a comentat declaraţia şocantă a partonului lui Juventus Bucureşti, Ilie Ciuclea, cel care a uimit când a spus că îi pare rău că nu l-a bătut pe Daniel Opriţa.

“O lipsă totală de bun simţ. O nesimţire crasă! Eu o spun, pentru că nu mă interesează dacă o să fiu sau nu antrenor la Juventus Bucureşti. Dânsul ar trebui să fie foarte atent la ce vorbeşte pentru că îl urmăresc şi copiii care vor să crească în ţara asta şi să aibă performanţe sportive şi nu poţi să mergi la un club de genul acesta”, a spus Ianis Zicu.

………………………

Astra Giurgiu şi Juventus Bucureşti şi-au dat întâlnire în etapa a 8-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar circul continuă la oaspeţi. Daniel Opriţa a anunţat după meciul cu FCSB, scor 2-1, că îşi dă demisia, dar atitudinea finanţatorului l-a făcut să îşi schimbe decizia şi de acolo a început scandalul.

Daniel Opriţa, antrenorul aflat în litigiu cu Juventus, a venit însoţit de antrenorii secunzi la meciul care a avut loc pe stadionul Marin Anastasovici, cu Astra Giurgiu, dar în momentul în care a dorit să intre în vestiarul bucureştenilor a fost îndepărtat de stewarzi şi de preşedintele Gheorghe Chivorchian!

CLICK AICI PENTRU VIDEO

În momentul în care Daniel Opriţa a vrut să pătrundă în vestiarul formaţiei Juventus Bucureşti, stewarzii i-au transmis fostului stelist că nu are voie să intre fără ecusoane. Mai mult, unul dintre colaboratorii lui Opriţa a încercat să-şi lase buletinul în schimbul dreptului de a intra la vestiar, dar fără reuşită. În cele din urmă, cei trei s-au aşezat în zona tribunei a doua a stadionului Marin Anastasovici, din Giurgiu.

Declaraţie incredibilă făcută de patronul lui Juventus!

La finalul meciului dintre Astra Giurgiu şi Juventus Bucureşti, finanţatorul nou-promovatei din Liga 1, Ilie Ciuclea, a declarat:  “E simplu! Nu e nicio tragedie. O să jucăm în continuare cu tineri, cu speranţe. Sunt jucători din Liga 2 care joacă în Liga 1 şi nu fac faţă. Cam asta este! Nu o să ne apucăm acum să vindem meciuri şi să facem cine ştie ce trăznăi. Aceşti jucători au reuşit să promoveze şi nu o să le reproşez nimic. Le-am spus mereu să muncească, să fie serioşi, dar văd că nu au înţeles. Nu mai contează. Opriţa o să răspundă de faptele lui”, a spus Ilie Ciuclea.

Întrebat în legătură cu informaţia conform căreia l-ar fi bătut pe Daniel Opriţa. “Îmi pare rău că nu am făcut asta!”, a replicat Ciuclea.

Sursă FOTO: Digisport

Tags: