Fotbal intern

ACUM se face vinul! O echipă din Liga 1 se “antrenează” la struguri

UPDATE. Oficialii formaţiei CSM Politehnica Iaşi şi Flavius Stoican au scos jucătorii la cules de struguri. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU ANTRENORUL ECHIPEI DIN LIGA 1...
04.09.2017 | 17:49
ACUM se face vinul O echipa din Liga 1 se antreneaza la struguri

UPDATE. Oficialii formaţiei CSM Politehnica Iaşi şi Flavius Stoican au scos jucătorii la cules de struguri. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU ANTRENORUL ECHIPEI DIN LIGA 1 BETANO ŞI LOTUL SĂU ÎN TIMP CE CULEGEAU STRUGURI.

Moldovenii au profitat de pauza competiţională din Liga 1 Betano, datorată meciurilor echipei naţionale a României din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, şi au mers la cules de struguri, toate acestea din dorinţa oficialilor de la CSM Politehnica Iaşi de a lega conexiuni între fotbaliştii lui Flavius Stoican. Click pe meci în aplicatia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

**********

Liga 1 Betano a intrat în pauză pentru ca echipa naţională a României să poată juca meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, contra Armeniei, scor 1-0 şi Muntenegrului. Astfel, până la reunirea echipei din 31 august, oficialii formaţiei CSM Politehnica Iaşi au luat o decizie unică pentru fotbalul românesc.

Duminică, 3 septembrie, după şedinţa de pregătire de dimineaţă, lotul echipei pregătite de Flavius Stoican va merge la cules de struguri, anunţă preşedintele executiv al lui CSM Politehnica Iaşi, Adrian Ambrosie.

“Săptămâna trecută am ieşit împreună la un grătar, acum am ales să ieşim la cules struguri. Încercăm să închegăm o familie  în Copou, sunt mulţi jucători străini şi ne dorim ca prin aceste ieşiri să se cunoască cât mai bine între ei. La Cotnari, băieţii vor merge în podgorie, la cules struguri. Îi vom urca în tractor, le vom da câte un coş şi vom ajuta la cules. Apoi vom merge la Combinatul Cotnari, unde vom degusta câteva soiuri de vin. Va fi o experienţă unică pentru mulţi dintre jucători”, a spus Adrian Ambrosie, preşedintele executiv al formaţiei CSM Politehnica Iaşi.

LIGA 1 BETANO. “La cules este ca şi în fotbal!”

Mai mult, preşedintele executiv al moldovenilor speră ca jucătorii lui Flavius Stoican să fie plăcut surprinşi de această activitate şi chiar a făcut o paralelă între fotbaliştii din Liga 1 şi culegătorii de struguri.

“Dacă vreţi, şi la cules este ca şi în fotbal. Până la produsul finit, vinul, pe care băieţii îl vor degusta la final, relaxaţi, vor vedea cât este de muncă pe câmp, cu culesul strugurilor. Aşa e şi pe teren, la fotbal. Până la obţinerea victoriei, este nevoie de mult sacrificiu pe teren, de o muncă în echipă. Sper ca după culesul strugurilor, băieţii să aibă sport şi la puncte în campionat”, a mai spus Ambrosie.

În etapa a 9-a din Liga 1 Betano, CSM Politehnica Iaşi se va deplasa pe terenul lui Juventus Bucureşti, sâmbătă, 9 august, de la ora 18:00. Toate meciurile din Liga 1 Betano sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.