Fotbal intern

Mutu s-a salvat în ultimele minute. Voluntariul e la baraj. Timişoara retrogradează

Mutu sa salvat in ultimele minute Voluntariul e la baraj Timisoara retrogradeaza

Liga 1 etapa 14 play-out LIVE STREAM. Juventus-Voluntari şi Chiajna-Timişoara sunt cele două partide din etapa a 14-a a play-out-ului Ligii 1 care decid echipa care va retrograda direct în Liga 2. Ambele partide se joacă de la aceeaşi oră, 21:30. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!


UPDATE, ora 23:20 Cele două partide s-au terminat cu scorurile Juventus – FC Voluntari 2-2 şi Concordia Chiajna – ACS Poli Timişoara 0-1. Astfel, FC Voluntari rămâne să se bată la baraj, în timp ce Timişoara retrogradează direct.


UPDATE, ora 23:16 Florin Cernat a egalat din penalty în minutul 87, cu foarte mult noroc. Portarul Stoian a respins mingea, dar aceasta a intrat în poarta, în plasa laterală. Acum Voluntariul este din nou la baraj!


UPDATE, ora 23:15 Juventus Bucureşti a reuşit să însrie în minutul 85, prin Mihai Alexandru! Scorul este acum 2-1 pentru Juventus Bucureşti şi la aceste scoruri ilfovenii sunt la retrogradare directă!


UPDATE, ora 22:45 FC Voluntari a înscris prin şi a egalat Juventus Bucureşti în minutul 56, prin Bălan. La aceste scoruri, cele două echipe sunt la egalitate de puncte, dar FC Voluntari rămâne pe locul de baraj, în timp ce ACS Poli Timişoara retrogradează direct.


UPDATE, ora 22:10 Lovitură de teatru pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, unde Juventus Bucureşti a deschis scorul în minutul 39, prin Florin Ştefan. Cum la Chiajna Poli Timişoara are avantaj, ilfovenii sunt în acest moment retrogradaţi direct!


UPDATE, ora 21:55 Artean a înscris cu emoţii de la 11 metri şi Poli Timişoara deschide scorul la Chiajna, după un penalty scos de Zaluschi! La Juventus-Voluntari scorul este în continuare 0-0, iar Voluntari şi Timişoara se află la egalitate de puncte. Chiar şi aşa, Voluntariul rămâne în Liga 1.  


UPDATE, ora 20:46 / Au fost anunţate echipele de start pentru meciul Concordia Chiajna – ACS Poli Timişoara.

Chiajna: Caparco – Nivaldo, Albu, Marc, Bărboianu – Bucşa, Deaconu – Grădinaru, M. Cristescu, Bawab – Pena

Timişoara: Smaranda – Şeroni, Cînu, Melinte – A. Munteanu, A. Enescu, Bîrnoi, Raţ – Drăghici, Artean, Zaluschi


UPDATE, ora 20:41 / Au fost anunţate echipele de start pentru meciul Juventus – Voluntari.

Juventus: Stoian – Ene, Walace, F. Ştefan – Drăghici, G. Simion, Balgiu, Băjenaru, Neacşu – Ciobanu, M. Constantinescu.

Voluntari: Mincă – Leasă, Achim, Horj, Bucurică – Răluţă, Lazăr – Voicu, L. Marinescu, Ivanovici – Bălan


UPDATE, ora 20:20 FC Botoşani s-a impus cu 2-0, prin golurile lui Roman şi Fulop din repriza a doua. Asta după ce în debutul meciului oaspeţii au ratat un penalty.


Înaintea acestei etape, FC Voluntari are 26 de puncte şi se află pe locul 6 în play-out, loc care duce la barajul pentru rămânerea în Liga 1. De partea cealaltă Timişoara are 24 de puncte, după un play out groaznic. Adversarele celor două echipe sunt fără griji. Juventus Bucureşti a retrogradat de mult, în timp ce Concordia Chiajna s-a salvat de la retrogradare şi are 30 de puncte, cu 4 mai multe decât ultimul loc retrogradabil. Vezi meciul online


UPDATE, ora 18:00 Avem echipele de start ale meciului dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş: 

FC Botoşani: I. Brînză – Burcă, Plămadă, Miron, Acsinte – Oaidă, E. Rodriguez – Piftor, L. Fulop, Chitoşcă – M. Roman.
Rezerve: Pap – Tincu, Unguruşan, Muşat, Golubovic, Golofca.
Gaz Metan: Pleşca – Creţu, M. Constantin, Sîrghi, Buşu – I. Cristea, Rosado – Chamed, Olaru, R. Romeo – Rondon

Rezerve: Greab – Pîrvulescu, Fytanidis, Buziuc, Edon Junior, Tîrcoveanu, Popovici.


Primul meci al zilei se joacă la Botoşani, de la 18:30.

Echipele probabile:

FC Botoşani: Cobrea – Burcă, Tincu, Miron – Ungurușan, Oaidă, J. Rodriguez, Mușat – M. Roman, Chitoşcă, Golofca

Gaz Metan: Pleșca- V. Creţu, Sârghi, Constantin, Popovici – I. Cristea, Rosado- Caiado, D. Olaru, Pârvulescu – Rondon

Liga 1 play-out Live Stream. Vezi online Juventus-Voluntari şi Chiajna-Timişoara. Mutu dă vina pe Niculescu

“Briliantul” Adi Mutu se află într-o situaţie ingrată, la primul său mandat ca antrenor principal. După înfrângerea cu Dinamo, scor 2-0, Adi Mutu a susţinut că nu are nicio teamă de retrogradare, dar a dat vina pe situaţia de la club pe fostul antrenor, Claudiu Niculescu: u știu de ce trebuie să se pună ideea pe tema asta, că Mutu a pierdut în fața copiilor lui Bratu. Aceiași copii erau și când Voluntari a pierdut 4-1 și nu era Mutu antrenor. Eu am făcut de două ori mai multe puncte față de Claudiu Niculescu. Eu am 7 puncte în play-out, el are 4!”, a comentat „Briliantul, la conferința de presă de după meci.

Celelalte partide din ultima etapă a play-out-ului sunt fără o miză importantă. Dinamo va juca vineri, de la ora 20:45, în compania lui Sepsi Sfântu Gheorghe, în timp ce FC Botoşani va juca sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş, de la ora 18:30.