Ligi Inferioare

Antrenorul liderului din Liga 2 cântă muzică populară! Ce promisiune le-a făcut jucătorilor

Alexandru Pelici, antrenorul liderului ligii secunde, AFC Hermannstadt, a scos deja o melodie şi promite un concert de zile mari în cazul accederii în prima ligă. AFC Hermannstadt este surpriza de...
20.10.2017 | 00:05
Antrenorul liderului din Liga 2 canta muzica populara Ce promisiune lea facut jucatorilor
ADVERTISEMENT

Alexandru Pelici, antrenorul liderului ligii secunde, AFC Hermannstadt, a scos deja o melodie şi promite un concert de zile mari în cazul accederii în prima ligă. AFC Hermannstadt este surpriza de până acum din Ligii 2. Nou-promovată, echipa pregătită de Alexandru Pelici este în fruntea clasamentului şi speră să rămână acolo până la finalul sezonului.

“Suntem o nou-promovată, dar avem ambiţii mari. Acum suntem pe primul loc şi ne dorim sa ţinem cu dinţii de acest loc. Nu suntem o echipă foarte bogată, nu aruncăm cu banii cu nemiluita, aşa cum s-a tot spus, pentru noi contează echipa, nu numele jucătorilor” – Alexandru Pelici, antrenor AFC Hermannstadt. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Pelici deţine un record unic în fotbalul românesc: cel mai tânăr antrenor din istoria Ligii I. Avea doar 30 ani când debuta ca principal la Unirea Alba Iulia în 2004 şi atingea cea mai bună performanţă din istoria clubului, locul 6.

Tehnicianul care a dus şi Voinţa Sibiu în prima ligă le-a făcut fotbaliştilor săi o promisiune solemnă. În cazul în care vor promova la vară, vor avea parte de un concert marca Pelici. Antrenorul lui Hermannstadt este fiul regretatei cântăreţe de muzicâ populară Mariana Drăghicescu. Cea poreclită ” “Privighetoarea Banatului” s-a stins la doar 45 ani, iar numele ei a fost dedicat ulterior unui festival naţional de muzică.

ADVERTISEMENT

“Le voi cânta muzică populară. Mă pricep un pic, am moştenit talentul de la mama, care a fost cea mai mare cântăreaţă de muzică populară din Banat la vremea ei. Niciodată nu m-aş putea compara cu ea, dar am prins şi eu pasiunea asta. Când eram mic s-a vorbit în casă pe ce drum să merg, dacă să mă îndrept către muzică sau nu, dar am ales sportul şi sunt fericit că am făcut-o pentru că mi-a oferit satisfacţii. Pe partea muzicală sunt fericit că am reuşit să scriu o melodie în memoria mamei, am făcut-o din suflet”– Alexandru Pelici, antrenor AFC Hermannstadt.

Victoriile sunt sărbătorite cu muzică la Sibiu, însă nu folclorul răsună de la cabine. “Nu pun eu muzică în vestiar, nu vreau să-i supăr pe băieţi, nu ştiu cât le place muzica populară. Ei aleg ce se ascultă. Dacă promovăm, le cânt însă băieţilor, am promis” –  Alexandru Pelici, antrenor AFC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT