Fotbal international

VIDEO PLAY-OFF LIGĂ. Celtic show, Napoli la pas Olympiakos, ce întoarcere!

LIGA CAMPIONILOR LIVE PLAY-OFF . Miercuri au loc ultimele cinci meciuri din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Capul de afiş este partida Napoli - Nice, echipa lui Vlad Chiricheş...
17.08.2017 | 00:03
VIDEO PLAYOFF LIGA Celtic show Napoli la pas Olympiakos ce intoarcere

LIGA CAMPIONILOR LIVE PLAY-OFF . Miercuri au loc ultimele cinci meciuri din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Capul de afiş este partida Napoli – Nice, echipa lui Vlad Chiricheş plecând mare favorită. O altă formaţie la care evoluează un jucător român, Rijeka, va merge în infernul din Grecia, pentru examenul de foc în faţa lui Olympiakos. În fine, al treilea român implicat este arbitrul Top Class Ovidiu Haţegan, căruia i s-a încredinţat partida de la Glasgow, dintre Celtic şi Astana.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

LIGA CAMPIONILOR LIVE PLAY-OFF. Incepe seria partidelor decisive (2)

CELTIC  – ASTANA 5-0 (Rogic 32, Sinclair 42, 60, Forrest 79, Griffiths 88)

VEZI GOLURILE

NAPOLI – NICE 2-0 (Mertens 13, Jorginho 70 – pen.)

VEZI GOLURILE

OLYMPIAKOS PIREU – NK RIJEKA 2-1 (Odjidja 66, Romao 90+2 / Heber 42)

Florentin Matei nu a jucat la Rijeka

VEZI GOLURILE

HAPOEL BEER SHEVA – MARIBOR 2-1 (Nwakaeme 12, Tzedek 45+2 / Tavares 10)

VEZI GOLURILE

ISTANBUL BASAKSEHIR – FC SEVILLA 1-2 (Elia 64 / Escudero 16, Ben Yedder 84)

VEZI GOLURILE

LIGA CAMPIONILOR LIVE PLAY-OFF . În această seară începe seria meciurilor cruciale pentru accederea în grupele Ligii Campionilor. În afara celor de la FCSB, care pleacă, evident, cu şansa a doua la Lisabona, în faţa lui Sporting, celelalte patru jocuri sunt foarte echilibrate şi, cel puţin înaintea primei manşe totul pare deschis. Cele patru meciuri sunt Qarabag – FC Copenhaga, de la ora 19:00, iar de la ora 21:45 Apoel Nicosia – Slavia Praga, Young Boys Berna – ŢSKA Moscova şi derbyul zilei, Hoffenheim – Liverpool.

QARABAG – FC COPENHAGA 1-0 (Madatov 25)

VIDEO 

APOEL NICOSIA – SLAVIA PRAGA 2-0 (De Camargo 2, Aloftenis 10)

VIDEO

YOUNG BOYS BERNA – ŢSKA MOSCOVA 0-1 (Nuhu 90 – autogol)

VIDEO

HOFFENHEIM – FC LIVERPOOL 1-2 (Uth 87 /Alexander Arnold 35, Milner 74)

Kramaric a ratat un penalty pentru Hoffenheim în minutul 12

VIDEO

 LIGA CAMPIONILOR LIVE PLAY-OFF.De la ora 19:00 danezii de la Copenhaga au o misiune grea în Azerbaidjan. Copenhaga pare o echipă mult slăbită în acest sezon, după ce a pierdut câţiva oameni de bază şi nu a reuşit înlocuiri la acelaşi nivel, iar mai mult de atât, la acest meci vor lipsi şi doi jucători cheie din apărare, accidentaţi. În aceste condiţii, Qarabag, care joacă foarte bine acasă, nu ar fi deloc exclus să obţină victoria în prima manşă.

 LIGA CAMPIONILOR LIVE PLAY-OFF

 Derbyul serii e în Germania

 LIGA CAMPIONILOR LIVE PLAY-OFF.La Berna vine ŢSKA Moscova. La prima vedere ruşii par o echipă mult mai experimentată, dar să nu uităm că elveţienii sunt foarte periculoşi pe teren propriu, unde în doi ani au reuşit să elimine două dintre cele mai titrate cluburi din Ucraina, Şahtior Doneţk şi acum Dinamo Kiev. La Nicosia învingătorii Viitorului vor avea în faţa pe Slavia Praga, care a făcut investiţii serioase şi care poate să scoată un rezultat bun, cu fostul fundaş al Botoşanilor, camerunezul Ngadeu, în centrul defensivei.

 LIGA CAMPIONILOR LIVE PLAY-OFF Meciul serii se joacă în Germania, între Hoffenheim şi Liverpool. În mod normal, Jurgen Klopp, antrenorul Cormoranilor, cunoaşte bine cum joacă Hoffenheim, care a şi pierdut în vară doi oameni importanţi, Rudy şi Sulle, plecaţi la Bayern Munchen. La Liverpool vestea rea este că brazilianul Coutinho nu a fost inclus în lot, ceea ce ar putea însemna că va pleca, totuşi, la Barcelona.

Tags: