Fotbal international

Englezii Gary Lineker și Rio Ferdinand, uluiți de golul lui Messi împotriva lui Liverpool! Video

02.05.2019 | 01:06
Englezii Gary Lineker si Rio Ferdinand uluiti de golul lui Messi impotriva lui Liverpool Video

Camp Nou a „explodat” în momentul când Lionel Messi a marcat din lovitură liberă golul care a dus scorul la 3-0 în Barcelona – Liverpoool, dar nu doar fanii catalani au celebrat reușita argentinianului, ci și doi englezi. 

Lineker și Rio Ferdinand au celebrat golurile marcate de Messi împotriva lui Liverpool

Gary Lineker și Rio Ferdinand, foști mari fotbaliști, în prezent experți în cadrul emisiunilor sportive din Anglia, au fost surprinși celebrând reușita lui Messi din lovitură liberă. Motivele sunt întemeiate însă. Rio Ferdinand a jucat o bună parte din carieră la marea rivală Manchester United, în vreme ce Lineker a evoluat atât pentru Barcelona, cât și pentru rivala din oraș a lui Liverpool, Everton.

A fost golul 600 înscrise de Messi în tricoul Barcelonei, chiar în ziua în care argentinianul celebra 14 ani de la prima sa reușită pentru gruparea catalană. Barcelona și-a prelungit seria de invincibilitate pe teren propriu în Liga Campionilor la 32 de meciuri consecutive fără eșec, 29 dintre acestea fiind câștigate.

Liverpool este pe cale să rateze toate obiectivele din acest sezon. „Cormoranii” sunt pe locul 2 în Premier League cu două etape înainte de finalul sezonului și au nevoie ca Manchester City să se încurce pentru a putea spera la titlu. În același timp, în Champions League au nevoie de o minune la returul din Anglia.

Tags: