Life

Linii din palmă care îți ghidează viața. Sunt șapte la număr, dar ascund multe adevăruri nespuse. Mihai Voropchievici te învață să le citești

Cunoscutul numerolog, Mihai Voropchievici, spune care sunt cele șapte linii din palmă după care să te ghidezi.
25.06.2023 | 18:10
Linii din palma care iti ghideaza viata Sunt sapte la numar dar ascund multe adevaruri nespuse Mihai Voropchievici te invata sa le citesti
Mihai Voropchievici, despre cele șapte linii din palmă
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici ne învață care sunt cele șapte linii din palmă care ne dezvăluie destinul. Bărbatul este unul dintre cei mai cunoscuți numerologi din țara noastră. De ani întregi celebrul numerolog și astrolog ne dezvăluie ce prefigurează astrele pentru a ne putea ghida. Dar, mai sunt și alte metode de a ne afla viitorul, într-o oarecare măsură. Una dintre metode se numește chiromanța sau cititul în palmă.

Mihai Voropchievici te învață cum să citești în palmă ce destin vei avea

Mihai Voropchievici a oferit mai multe detalii despre cele șapte linii din palmă. Chiromanța sau cititul în palmă este o tehnică prin care poți afla multe. Poți afla când te vei căsători, care sunt atuurile pe care să te bazezi, dar și de ce să te ferești.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul numerolog a dezvăluit faptul că liniile din palmă nu mint niciodată şi sunt capabile să îţi dezvăluie viitorul.Cele 7 linii de bază: Linia vieţii, linia capului, linia inimii, linia destinului şi de aici poate apărea o linie marcantă. Ele reprezintă persoana respectivă. Mai este şi culoarea mânii sau forma ei.

“Chiromanţia a apărut în India. La noi în ţară a ajuns prin indieni. Chiromanţia este cititul în palmă. Stabilim de la bun început care este mâna directoare. Ori stânga sau dreaptă”, a spus Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici despre prima din cele șapte linii- linia vieții

Prima linie pe care o zărim în palmă și ne arată ce destin vom avea este linia vieții. Linia vieţii porneşte de sub degetul arătător. Tinde să se termine spre încheietura palmei. Poate să aibă, în funcţie de individ, lungimi diferite şi grosimi diferite. Mihai Voropchievici a dezvăluit care este diferența dintre linia vieții subțire sau mai proeminentă.

“Dacă linia vieții este groasă şi conturată eşti plin de zel şi ai un spirit rezistent. Sunt şi lini puţin conturate. Linia slabă este persoana care este mai puţin rezistentă la stres. Se poate confrunta şi cu probleme de sănătate. Sunt multe palme în care linia vieţii se uneşte cu linia capului. Aici, vei simţi lipsă de încredere şi negativitate. Capul este cel care te dirijează. Sunt linii care nu se unesc cu linia capului. Asta înseamnă că persoana este liberă”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

A doua din cele șapte linii este linia destinului

Această linie se diferențiază de linia vieții pentru că o poți avea sau nu. Dacă nu există, nu trebuie să vă speriați, sunt multe cazuri de acest gen. Puteți să vă dați seama de ce destin aveți în funcție de celelalte linii. În schimb, pentru cei care o pot vedea, linia destinului străbate palma în două.

“Dacă este îngroşată, viaţa ta se va dezvolta foarte mult. Tot ce îţi doreşti se va îndeplini şi va fi cu reuşită. Dacă nu ai nicio linie sau e foarte subţire. Vei fi o fire independentă. Faci ce vrei tu. Eşti liber cugetător.

ADVERTISEMENT

De multe ori, poate fi combinată. Dacă este discontinuă, în calea destinului există o posibilitate de a lua altă cale în viaţa ta”, a mai dezvăluit celebrul numerolog pentru sursa menționată anterior.

Mihai Voropchievici, despre a treia din cele șapte linii- Linia inimii

“Linia inimii începe din partea de jos a degetului mic. Se îndreaptă spre arătător. Arată tendinţa de a iubi şi de oferi afecţiune. Înseamnă că este în raport cu perioada în care eşti îndrăgostit, dar ea este prezentă toată viaţa. Cu cât este mai scurtă denotă răceală”, a spus celebrul numerolog pentru Antena 3 CNN.

Ultimele două linii la care trebuie să fim atenți sunt linia banilor și linia căsătoriei. Acestea două se pot intersecta pentru cei mai norocoși dintre noi. Acest lucru înseamnă că vom avea un mariaj fericit și lipsit de griji.

“Linia banilor apare sub degetul inerar. Poate fi lunga sau să fie marcată cu câteva linii. Nicio linie, banii nu sunt o prioritate. Nu eşti om materialist. Dacă e la baza degetului inelar te vei bucura de o moştenire.

Linia căsătoriei este sub degetul mic. Se mai poate verifica şi la degetul arătător. Se vede ca o cruce sau o steluţă”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT