Fotbal international

Lionel Messi i-a răspuns lui Cristiano Ronaldo după provocarea de a juca în Italia: “Sunt la cel mai bun club din lume”

27.12.2018 | 18:08
Lionel Messi ia raspuns lui Cristiano Ronaldo dupa provocarea de a juca in Italia Sunt la cel mai bun club din lume

Lionel Messi i-a răspuns lui Cristiano Ronaldo după provocarea de a juca în Italia. Argentinianul a oferit un interviu amplu în Marca şi a vorbit despre ivitaţia pe care vedeta lui Juventus i-a făcut-o recent. Atacantul de 31 de ani a susţinut că nu are de gând să plece de la Barcelona, din moment ce joacă la cea mai bună echipă din lume.

“Nu am nevoie de nicio schimbare în acest moment. Joc la cel mai bun club din lume. Aici este casa mea şi nu simt nevoia să schimb ceva. În fiecare an obiectivele mele se reînnoiesc. Marchează multe goluri în fiecare sezon și îți oferă foarte multe alte lucruri pe teren. Nu mă miră că i se simte lipsa, dar Real Madrid rămâne una dintre cele mai bune echipe din lume cu jucători foarte buni”, a declarat Lionel Messi pentru Marca.

Lionel Messi i-a răspuns lui Cristiano Ronaldo după provocarea de a juca în Italia. Ce mesaj îi transmisese portughezul

Lionel Messi i-a răspuns lui Cristiano Ronaldo după provocarea de a juca în Italia, lansată de starul portughez în urmă cu puţin timp“Aș vrea să vină în Italia într-o zi. Ca și mine, să accepte o nouă provocare”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo în urmă cu două săptămâni.

Lionel Messi i-a răspuns lui Cristiano Ronaldo după provocarea de a juca în Italia: "Joc la cel mai bun club din lume"
Lionel Messi i-a răspuns lui Cristiano Ronaldo după provocarea de a juca în Italia: “Joc la cel mai bun club din lume”

În interviul pentru Marca, Lionel Messi a vorbit şi despre rivalitatea pe care o are cu Cristiano Ronaldo. Atacantul de 31 de ani a susţinut că duelurile cu internaţionalul portughez erau frumoase. “A fost o perioadă frumoasă. Ronaldo a fost un jucător foarte bun pentru La Liga şi pentru Madrid. Duelurile noastre erau foarte frumoase. Acum eu mă concentrez pe ceea ce fac cu Barcelona. Vreau să câştig trofee aici, chiar dacă nu-l mai am pe Cristiano ca adversar. A fost o rivalitate sănătoasă, amândoi voiam să ne autodepăşim în fiecare zi şi să oferm tot aveam mai bun pentru echipele noastre. Cu siguranţă a fost ceva frumos şi pentru microbişti”, a mai precizat Lionel Messi.