Fotbal international

Lionel Messi, atacat într-un club din Ibiza! Ce a pățit starul Barcelonei. Video

29.07.2019 | 10:09
Lionel Messi atacat intrun club din Ibiza Ce a patit starul Barcelonei Video

Lionel Messi se află în vacanță după sezonul epuizant pe care l-a avut anul trecut la Barcelona. Chiar dacă nu a reușit să câștige trofeul Champions League, el împreună cu cei doi colegi Luis Suarez și Jordi Alba se relaxează pentrecându-și vacanța în insula Ibiza. Din păcate, starul argentinian a fost atacat de un individ aflat în stare de ebrietate într-un club din Ibiza.

Lionel Messi în vacanța din Ibiza alături de cei doi colegi de la Barcelona. A fost atacat în club

Lionel Messi își petrece vacanța alături de colegii săi de la Barcelona, Luis Suarez și Jordi Alba îninsula Ibiza, patria distracțiilor din Spania. Aceștia sunt acompaniați de către neveste și par a se simți foarte bine, postând mai multe poze pe rețelele de socializare. Fotbalișii catalani își petrec ultimele zile de concediu înaintea începerii noului sezon din La Liga, dar și de Champions League, competiție pe care căpitanul Barcelonei vrea să o cucerească. Acesta a fost ulterior atacat într-un club de noapte din Ibiza de un individ aflat în stare de ebrietate, dar argentinianul a scăpat teafăr în urma incidentului.

În sezonul trecut, Lionel Messi a fost foarte dezamăgit că nu a putut să-și respecte promisiunea făcută fanilor și anume câștigarea unui nou treofeu Champions League. Deși au câștigat titlul în Spania, jucătorii Barcelonei au fost foarte abătuți după eliminarea surpinzătoare în fața lui Liverpool pe Anfiel, cu scorul de 4-0, chiar dacă se impuseseră în tur la trei goluri diferență, iar calificarea în finala competiției părea doar o formalitate.

Aceleași speranțe pentru noul sezon

Jucătorii Barcelonei au aceleași speranțe pentru noul sezon și anume câștigarea titlului și a cupei în Spania, dar și cucerirea trofeului Champions League. Catalanii vor să facă uitat finalul de sezon din 2019, când, pe lângă eliminarea în fața lui Liverpool, aceștia au pierdut și finala Copei Del Rey, în fața Valenciei, cu scorul de 2-1. Începe un nou sezon plin de speranțe în La Liga, iar Barcelona va debuta pe data de 16 august împotriva bascilor de la Athletic Bilbao.

Catalanii mai au de jucat până la începerea campionatului finala trofeului Joan Gamper contra lui Arsenal, plus încă două meciuri amicale împotriva lui Napoli, echip la care evoluează căpitanul naționalei, Vlad Chiricheș.

  • 16 august este data debutului campionatului în Spania
Tags: