Sport

Lionel Messi se extinde în afaceri. S-a lansat puternic în industria hotelieră cu încă două proiecte ambițoase!

Atacantul argentinian al lui PSG, Lionel Messi, a cumpărat un lanț hotelier în 2017. Până acum a deschis 4 hoteluri, iar până la sfârșitul lui 2022 vor fi inaugurate alte două.
10.02.2022 | 14:58
Lionel Messi se extinde in afaceri Sa lansat puternic in industria hoteliera cu inca doua proiecte ambitoase
Lionel Messi își va inaugura al cincilea hotel în luna aprilie, în Andaluzia, iar pe următorul în Andorra. Sursa foto: PSG – Paris Saint Germain facebook
ADVERTISEMENT

Starul argentinian al lui PSG, Lionel Messi, este implicat și în afaceri, achiziționând în anul 2017 lanțul hotelier MIM Hotels. În cei aproape cinci ani care au trecut, au fost deschise patru hoteluri, la Barcelona, Ibiza, Mallorca și Val d’Aran, în Pirinei.

Lionel Messi va deschide două noi hoteluri în 2022, MIM Sotogrande și Casa Canut

Lionel Messi este pus pe fapte mari și în lumea afacerilor, nu doar în fotbal, lanțul hotelier MIM Hotels urmând să deschidă două noi stabilimente până la sfârșitul anului 2022. Astfel, hotelul MIM Sotogrande va fi înaugurat, în luna aprilie, în Andaluzia.

ADVERTISEMENT

Hotelul va avea, conform corrieredellosport.it, 45 de camere, două restaurante, o sală de sport, spa și mai multe terenuri de golf.

Pentru această structură, Leo Messi a investit 30 de milioane de euro. Cealaltă inaugurare este planificată în Andorra, dar în acest moment lucrările sunt în toi. Potrivit publicației italiene, hotelul va fi destinat în principal familiilor și va avea doar 31 de camere.

ADVERTISEMENT

Hotelurile MIM Sitges, MIM Ibiza şi MIM Mallorca au fost inaugurate în aceeași zi, pe 26 iunie 2020.

În ceea ce privește Hotelul Hymalaia Baqueira, aflat în Pirinei, acesta acesta are 4 stele, se află în apropierea pârtiei staţiunii şi nu foarte departe de telecabină.

ADVERTISEMENT

Incinta are o capacitate de 141 de locuri și oferă un circuit spa, piscină, sală de fitness, sală de reuniuni, parcare pentru clienţi, plus servicii de ghid turistic şi activitate montană.

Burgerul „Lionel Messi” costă 11,95 de dolari

Lionel Messi le-a făcut o surpriză la începutul anului fanilor din Statele Unite. Începând cu luna ianuarie, ei pot comanda burgerul care poartă numele vedetei lui PSG. Deocamdată, burgerul va fi disponibil doar în restaurantele „Hard Rock Cafe” din Miami şi Hollywood (Florida), în timp ce lansarea globală va avea loc pe 1 martie 2022.

ADVERTISEMENT

Burgerul „Lionel Messi” va avea două felii de carne, cu brânză provolone, felii de chorizo, ceapă roşie caramelizată şi sos picant produs de cunoscutul lanţ de restaurante.

Preţul pentru un burger “Lionel Messi” va fi de 11,95 dolari, iar pentru încă 2 dolari poate fi adăugat un ou prăjit. Pentru încă 3,95 dolari, în meniu va fi inclusă şi o porţie de cartofi prăjiţi.

Anul trecut, Lionel Messi şi-a lansat colecţia de ceasuri. Mişcarea de marketing a fost realizată alături de brand-ul Jacob & Co, iar ediţia prezentată de starul argentinian este limitată.

ADVERTISEMENT