Premier League

LIVE BLOG Premier League etapa a 7-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. City învinge pe Everton și rămâne la cinci puncte de Liverpool

28.09.2019 | 21:06
LIVE BLOG Premier League etapa a 7a Program rezultate clasament informatii de ultima ora City invinge pe Everton si ramane la cinci puncte de Liverpool

Etapa a 7-a din Premier League are loc în perioada sâmbătă 28 septembrie – luni 30 septembrie, în ultima zi fiind programat şi cel mai interesant meci al rundei, o confruntare de tradiţie pe axa Manchester – Londra, între United şi Arsenal.


FINAL: Everton – Manchester City 1-3 (Calvert Lewin 37/  Gabriel Jesus 27, Riyad Mahrez 71, Raheem Sterling 84)


UPDATE, 28 septembrie, ora 17:59. Ziua gafelor continuă pentru portarii din Premier League. După ce Dean Henderson a comis-o pentru gazde în Sheffield United – Liverpool (0-1), a venit rândul lui Hugo Lloris să facă un cadoul adversarilor.

Francezul le-a pus pe tavă un gol celor de la Southampton, după ce a încercat să dribleze în fața porții. De cadoul francezului a profitat Danny Ings, atacantul ”Sfinților” înscriind probabil cel mai ușor gol din carieră.


UPDATE. 28 septembrie, ora 19.00. De la 19.30, Everton – Manchester City  Şase meciuri s-au jucat de la ora 17.00. Rezultalele finale

  • Aston Villa- Burnely 2-2
  • Bournemouth – West Ham 2-2
  • Chelsea – Brighton 2-0
  • Crystal Palace – Norwich 2-0
  • Tottenham  – Southampton 2-1
  • Wolves – Watford 2-0

UPDATE, 28 septembrie, ora 16:20 / Final de meci pe „Bramal Lame”. Liverpool câștigă cu 1-0 în fața lui Sheffield United, după un meci în care formația nou-promovată le-a pus mai multe probleme. Unicul gol al partidei a fost reușit de Giorginio Wijnaldum, după o gafă imensă a lui Dean Henderson, tânărul portar al lui Sheffield. Pentru prima dată în acest sezon, „cormoranii” nu au trimis niciun șut pe poartă în prima repriză.


UPDATE, 28 septembrie, ora 16:01 / Golul marcat de „cormorani” a fost foarte norocos. Șutul lui Giorginio Wijnaldum a fost scăpat de portarul Dean Henderson, cel care a gafat asemănător în fața lui Florinel Coman la Campionatul European de Tineret.


UPDATE, 28 septembrie, ora 14.30. De la această oră se joacă primul meci al rundei

  • Sheffield United – Liverpool 0-1 (Wijnaldum 72)

LIVE BLOG Premier League etapa a 7-a

Liderul Liverpool nu pare a avea o misiune foarte grea pe terenul nou promovatei Sheffield United, dar spunem doar că nu pare, pentru că am văzut cu toţii păţania campioanei utlimelor două ediţii, Manchester City acasă la altă nou venită, Norwich City.

Meciul este cel de deschidere al etapei, de la ora 14:30 şi Jurgen Klopp va fi lipsit de unul dintre cei mai buni oameni ai săi din atac, senegalezul Mane, suspendat. În continuare portarul cel mai bun al anului 2019, brazilianul Alisson, este accidentat.

Premier League etapa a 7-a. Salah şi Firmino vor conduce atacul lui Liverpool la Sheffield

City are absenţe în apărare

Manchester City e la cinci puncte în spatele cormoranilor, dar acest lucru nu îi sperie foarte mult pe oamenii lui Pep Guardiola, pentru că sezonul trecut, la început de retur, în iarnă, Liverpool făcuse 9 puncte în faţă şi părea scăpată în câştigătoare, dar au fost suficiente câteva erori neforţate, ca în tenis şi nu numai că distanţa s-a risipit, dar echipa lui Klopp a fost cea care a alergat după cetăţeni până la final.

Premier League etapa a 7-a. Pep Guardiola are probleme în apărare

City joacă chiar în oraşul Beatleşilor, dar cu marea rivală a cormoranilor, Everton. Meciul e ca program opusul lui Liverpool, închide sâmbăta, de la ora 19:30, iar problemele lui City sunt în apărare, unde lipsesc accidentaţii Stones şi Laporte.

Presiune mare pe Solskjaer

Marele meci al etapei, ca rezonanţă şi tradiţie, are loc în epilogul rundei, luni, 30 septembrie, pe Old Trafford. Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer e sub o presiune imensă şi acest meci îi poate da lovitură de graţie. United e abia a 8-a, cu 8 puncte, în timp ce tunarii sunt pe 4, cu 11 puncte. De la fiecare echipă lipseşte un star din atac: Marcus Rashford respectiv Alexandre Lacazette.

Premier League etapa a 7-a. Mason Mount e noua vedetă a lui Chelsea şi pariul lui Frank Lampard

Chelsea joacă acasă cu fosta echipă a lui Florin Andone, Brighton, la care a rămas însă Tudor Băluţă. Londonezii nu îi pot folosi pe Emerson şi Loftus Cheek, în timp ce Brighton are şase jucători, dintre care patru titulari, out. Tottenham primeşte vizita unei echipe extrem de incomode, Southampton şi vine după imensa ruşine din Cupa Ligii, unde a fost scoasă de echipa de liga a patra Colchester.

Programul etapei a 7-a din Premier League

Sâmbătă, 28 septembrie, ora 17:00

ora 14:30 Sheffield United – Liverpool

Bournemouth – West Ham

Aston Villa .- Burnley

Chelsea – Brighton

Crystal Palace – Norwich

Tottenham – Southampton

Wolverhampton – Watford

ora 19:30 Everton – Manchester City

Duminică, 29 septembrie, ora 18:30

Leicester – Newcastle

Luni, 30 septembrie, ora 22:00

Manchester United – Arsenal

Clasament Premier League înaintea etapei a 7-a

Premier League etapa a 7-a